Adela Popescu si Radu Valcan fac dezvaluiri despre relatia lor: "Va aparea un personaj surpriza"

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu atat in realitate, cat si in noua telenovela muzicala romaneasca care va fi difuzata in curand. Cei doi au vorbit despre rolurile pe care le au.

novalue
Autor: I.M.D.

“Viata de familie ii prieste, continua desigur sa lupte pentru LaLa Band incercand sa duca trupa intr-o noua etapa. Va aparea un personaj surpriza, care va pune foarte multe probleme. Cei din trupa vor da proba solidaritatii in fata unor tentatii greu de rezistat, iar Raluca este ca de obicei la mijloc in aceasta poveste tensionata. Tudor o sustine si de altfel sustine proiectul LaLa Band intrucat, mai nou, el este directorul scolii”, a spus Adela, conform perfecte.ro.

Ca urmare a experientei si a rezultatelor foarte bune, Tudor, profesorul de sport al scolii, interpretat de Radu Valcan, preia functia de conducere a acestei institutii.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

“Tudor incearca sa se implice cat mai mult in bunul mers al lucrurilor, avand in vedere ca este noul director al scolii. El vine cu o viziune moderna si isi doreste ca elevii sai sa urmeze drumul corect in viata. Ca si noi, la fel si personajele noastre au crescut intre timp, s-au maturizat si incearca sa-si imbunatateasca prezentul prin prisma experientelor pe care le-au trait”, spune Radu Valcan.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies