Adela Popescu si Radu Valcan, rivali intr-un meci de Squash: "El e mai bun ca mine, dar sper sa ajung sa-l nimicesc"

Adela Popescu şi Radu Vâlcan vor juca un meci demonstrativ de squash în cadrul finalei Romania PSA International 2014, singura competiţie internaţională de squash din România.

Distribuie pe:

fara descriereMeciul va avea loc duminică, 14 septembrie, înaintea galei de premiere a evenimentului, care are loc la Aerosquash Băneasa.

Radu şi Adela au început să ia lecţii de squash de curând, au fost plăcut suprinşi de rezultat si au acceptat cu entuziasm propunerea de fi in sala alaturi de cei mai buni jucatori de squash din lume: "Este un sport super antrenant, cred că asta îmi place cel mai mult. Mai ales că uiţi de efortul depus, concentrându-te pe competiţie. Îmi place foarte mult şi deşi evident Radu joacă mai bine decât mine, scopul meu este ca în timp să ajung să-l nimicesc”, glumeste Adela Popescu.

La rândul lui, şi RaduValcan este încântat de rezultate: "Dupa primele minute am realizat că este genul de mişcare care nu te lasă să respiri, unde efortul este foarte mare. Un tonus bun ţi-l menţii doar în acest fel.”


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate