Adelina Chivu, mărturii impresionante din Milano, oraș aflat în carantină în epidemia de coronavirus! Ce i s-a întâmplat la cumpărături

Simona Gherghe a realizat un interviu inedit cu Adelina Chivu, aflată în carantină, la Milano, oraș aflat în zona rosie de coronavirus

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Adelina si Cristi Chivu locuiesc în Milano, alături de cele două fetițe ale lor.  Într-un interviu pe Instagram , Adelina Chivu i-a povestit Simonei Gherghe cum e viața lor de 10 zile, de când s-a instituit carantina, dar și cum este atmosfera în Milano, una din zonele roșii ale Italiei din cauza epidemiei de coronavirus.

”Nu mai ieșim decât la supermarket sau la farmacie. Nici nu am mai avea unde, pentru că totul este închis, absolut tot. Doar marketurile sunt deschise, iar comenzile online e destul de greu să faci pentru că trebuie să programezi livrarea și totul este ocupat zile la rând, pentru că probabil că mult mai multă lume comandă acum”, a povestit Adelina Chivu.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Al 32-lea caz de îmbolnăvire cu coronavirus a fost confirmat! Este vorba de un Bărbat de 38 de ani din Iași

Citeste si: O angajată de la evidența populației a recunoscut tot: l-a însoțit pe bărbatul de 60 de ani infectat cu coronavirus în Israel

Coronavirus. Adelina Chivu, mărturii din Milano, oraș aflat în carantină  ”Doar ambulanțe și carabinieri mai sunt pe stradă”

Soția fostului fotbalist a povestit și experiența avută cu o zi înainte de interviu (mai exact luni), când a ieșit la cumpărături.

”Am fost ieri cu Cristi la cumpărături. A fost o experiență pentru mine, nu cred că o să mai văd așa ceva. Toată lumea se ferea de toată lumea, când treceai pe lângă cineva  se întorcea cumva într-o parte sau cu spatele, ca să-și evite cumva orice contact de respirație. Și măștile s-au epuizat, Am purtat mănuși, astea sunt peste tot în supermarketuri și dozatoare cu dezinfectant (…) Nu mai sunt mașini pe stradă,, doar ambulanțe și carabinieri și răzleț, cei care se duc la market. De aseară, carabinierii te opresc și te întreabă unde te duce, iar dacă ai angajați, cum ar fi menajeră sau bonă, pe care-i trimiți să facă cumpărăturile, trebuie să le dai o hârtie că sunt acolo în acest scop, că nu se plimbă pe stradă cum au ei chef”, a povestit Adelina Chivu despre viața din Milano în perioada carantinei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Coronavirusul a creat panică în toată lumea! Oana Roman a reacționat dur: „Întreaga lume este foarte mult manipulată”

Coronavirusul a pustiit Italia: 30 de imagini ireale dintr-o țară blocată în carantină

Copil de 1 an și 5 luni, suspect de Coronavirus. A fost transportat cu izoleta

Ce să faci cu copilul acasă cât sunt închise școlile. Sfaturi de la Ela Crăciun!

Prima reacție a lui Traian Băsescu după alegerile locale 2020: „Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei până nu...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies