Adelina este topita dupa Speak! "Cel mai mult imi place ca..."

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAdelina Pestritu este topita dupa iubitul ei. Vedeta de televiziune si artistul se iubesc la nebunie si isi fac planuri de viitor impreuna.

"Nu m-a cerut de soţie şi când va face asta, vă voi anunţa, că n-am cum să ascund un inel de logodnă. Până acum au fost doar inele pe care mi le-am cumpărat sau pe care le-am primit de la diferite branduri cu care colaborez", a spus Ade pentru Apropotv.ro.

Bruneta a dezvaluit ce calitati apreciaza foarte mult la Speak. "Cel mai mult îmi place că este un bărbat matur, ştie să îşi asculte partenera de viaţă, mă face să fiu împlinită şi fericită. Asta contează cel mai mult", a explicat ea pentru sursa citata.

"Gătim împreună! De câte ori gătesc vine şi el şi mă ajută. Este o distracţie continuă în bucătărie. Ultima oară am gătit pulpe de pui la ceaun cu piure. Felul lui preferat de mâncare sunt sarmalele, dar nu le-am gătit eu, le-a gătit mama, pentru că durează destul de mult timp ca să le prepari. Ştiu să prepar sarmale, dar ca mama nu le face nimeni! Am pregătit o cină ca la carte, însă au participat şi doi prieteni de-ai lui; prin urmare n-a fost chiar o cină romantică, dar ne mai facem surprize plăcute unul altuia", a mai spus Pestrita.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate