Vedete

Adelina Pestiţu a ales ţinutele pe care ea şi fetiţa ei le vor purta la botez! La biserică vor avea rochiţe identice

Adelina Pestiţu a mers cu o echipă de filmare de la Teo Show la proba pentru ţinutele pe care le va purta la botezul fetiţei sale, Zenaida Maria.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Adelina Pestiţu şi iubitul ei, Virgil Şteblea, se pregătesc de botezul fiicei lor. Bruneta a mers la o bună prietenă, creatoare de modă, si a stabilit ce ţinute va purta la biserică şi apoi la restaurant. Zeny şi mămica ei vor purta rochiţe identice la slujbă. 

"Voi avea două ţinute: una de zi şi una de seară. Cea de zi e pentru biserică, trebuie să fie cuminte, va fi probabil identică cu a lui Zeny. Cea de seară va fi pe corp, cu decolteu, probabil, cu paiete, ceva strălucitor, poate. Nu se pune problema să nu dansez toată noaptea. N-o să mă vedeţi în trening la botez, vreau să arăt bine în toate pozele. Prietena mea Andreea se va ocupa de cele două ţinute ale mele", a spus Adelina Pestriţu într-un interviu pentru Teo Show.

"Adelina e pregătită, ea ştie ce vrea. Va trebui să ne gândim care e direcţia, pentru că ei îi stă foarte bine cu mai toate modelele", a declarat creatoarea de modă care va face ţinutele Adelinei şi ale micuţei Zenaida Maria.

"Tot Andreea se va ocupa şi de ţinutele lui Zeny", a explica Adelina.

Rochiţele purtate de fetiţă în ziua botezului sunt secrete. "Sunt surpriză, nu vrem să le dezvăluim", a explicat Andreea.

Galerie foto