Vedete

Adelina Pestriţu a dezvăluit ce face ca să se menţină în formă

Adelina Pestriţu reuşeşte să se menţină într-o formă fizică de invidiat, iar de curând a mărturisit care este trucul la care apelează în ultima perioadă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Adelina Pestriţu a dezvăluit ce face ca să se menţină în formăicon photo
După ce a fost mare consumatoare de sucuri acidulate, Adelina Pestriţu a renunţat la ele şi a optat pentru apă. Nu simplă, ci într-o combinaţie cu un ingredient ce-i oferă vitaminele de care are nevoie.
”Asta este băutura mea preferată din ultima vreme. Îmi plac merişoarele în orice context, iar ca să pot bea 2L de apă pe zi, prefer să adaug o cantitate consistentă de merişoare plus gheaţă. Având în vedere că am fost mare fan sucuri acidulate, combinaţia din imagine mă ajută să-mi asigur resursele necesare , recomandate de orice medic. Încercaţi şi voi!”, a scris ea pe contul personal de socializare. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune