Adelina Pestrițu, criticată pentru că a ținut discursul de pe covorul roșu din Los Angeles în limba română. Răspunsul ei a închis gura răutăcioșilor

Adelina Pestrițu a surprins pe toată lumea atunci când a ales să vorberască în limba română pe covorul roșu, la E! People’s Choice Awards, în Los Angeles.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Adelina Pestrițu a câștigat premiul Best Romanian Influencer 2019 și a participat la E! People’s Choice Awards, în Los Angeles. Frumoasa româncă a arătat spectaculos pe covorul roșu și a avut ocazia să întâlnească vedete cunoscute în toată lumea. Mai mult, s-a fotografiat alături de Kim Kardashian West și cântăreața Pink.

Când a ținut discursul pe covorul roșu, Adelina Pestrițu a ales să o facă în limba română, deși era în Los Angeles. Mulți fani au întrebat-o de ce nu a vorbt în engleză, în timp ce alții chiar au criticat-o. Superba brunetă a oferit, însă, un răspuns prin care a explicat de ce a ales să vorbească în limba română.

„Foarte mulţi m-aţi întrebat de ce am vorbit în româneşte şi nu în engleză. Mi-am dorit foarte mult ca acest interviu să fie în limba mea maternă. Am vrut să ştie şi cei de pe covorul roşu ce limbă frumoasă avem. Totodată, a fost şi o oportunitate ca România să câştige câteva bile albe.

Sincer, având în vedere că am avut şi foarte multe emoţii, cu siguranţă că stâlceam engleza. Am preferat ca voi cei care mă urmăriţi să înţelegeţi ce vreau să transmit. Nu vreau să pretind că sunt vreo expertă a limbii engleze. Fac meditaţii şi mă străduiesc să vorbesc destul de corect”, a explicat Adelina Pestriţu.

Adelina Pestrițu dezvăluie cât de profitabil este să fii influencer

Întrebată dacă în România se poate trăi exclusiv din social media, Adelina Pestrițu a dat un răspuns extrem de sincer.

Citeste si: Catrinel Sandu, primele declarații după nunta de vis de pe plajă: „Cea mai specială zi din viața mea"

„Da. Se poate trăi mai mult decât bine. Este principala mea sursă de venit. Din social media îți poți cumpăra case, mașini, poți face investiții și îi poți ajuta și pe cei din jurul tău. Trebuie doar să știi cum să gestionezi această putere”, a recunoscut Adelina Pestrițu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate