Adelina Pestritu despre Varciu: "Suntem la stadiul de prieteni si ne face bine" Afla cand se vor impaca

Adelina a povestit despre gestul frumos pe care l-a facut in prag de sarbatori pentru bolnavii de insuficienta renala, dar si despre Varciu, fostul ei sot, despre care toti pacientii pe care i-a vizitat au o parere buna.##VIDEO11445##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Sunt multi oameni nevoiasi si trebuie ajutati mereu, nu doar de Craciun. Sunt oameni bolnavi sau care nu au posibilitati, chiar trebuie sa le intindem mana, mai ales atunci cand avem", a spus Adelina legat de experienta ei la centrul de dializa.

Pentru ca pacientii i-au spus sa il ierte pe Varciu si sa se impace cu el, Adelina a spus ca nu va forta nimic si ca asteapta ca lucrurile sa decurga normal.

fara descriere"Nu am cum sa scap de acest subiect. E normal ca oamenii sa ma stie ca fiind fosta sotie a lui Liviu Varciu si nu ma deranjeaza. A fost o perioada frumoasa din viata mea. Suntem la stadiul de prieteni si ne face bine, poate ca nu suntem pregatiti sa trecem de acest stadiu. Am fost mai agitati o perioada, dar niciodata nu ne-am urat. Nu stiu ce se va intampla pe viitor, eu las totul sa vina de la sine. Daca Dumnezeu va dori, vom fi din nou impreuna",
a spus Pestrita la Drept la tinta.

"Foarte sincer, familia conteaza cel mai mult si as sta cu ea daca vine sfarsitul lumii. Nobby nu iese din aceasta ecuatie, dar lumea s-a mai sfarsit de multe ori si am supravietuit", a mai adaugat bruneta.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate