Adelina Pestrițu, detalii neștiute din căsnicia cu Virgil Șteblea: „De la începutul relației, din prima zi i-am zis”

Adelina Pestrițu a mărturisit că soțul ei, Virgil Șteblea, a ajutat-o foarte mult să ajungă unde și-a dorit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Adelina Pestrițu se bucură de un succes formidabil ca influencer. Frumoasa vedetă a declarat că la tot pasul i-a fost alături partenerul ei de viață, Virgil Șteblea. Cei doi soți se înțeleg de minune, iar el acceptă faptul că mariajul cu superba brunetă presupune și câteva sacrificii. Mai exact, ea i-a spus încă de la început că fotografiie sunt foarte importante pentru activitatea ei.

„El mă ajută să fac acest content care ajunge la inimile oamenilor care mă urmăresc, el mă ajută să fac filmări, poze, are răbdare cu mine, este înțelegător și asta mă face să fiu naturală, să le prezint oamenilor viața exact așa cum este ea, fără să fiu stresată de un soț care cere încontinuu atenție.

De foarte multe ori, mi s-a întâmplat ca el să renunțe la momente frumoase ale noastre în favoarea mea, în favoarea muncii pe care o depun în fiecare zi și să mă înțeleagă, să spună: Lasă, că vreau să fii fericită, vreau să reușești”, a declarat Adelina Pestrițu, pentru VIVA!.

Citeste si: Andreea Esca, însărcinată la 47 de ani? Cum a apărut știrista la un eveniment monden

Citeste si: Ultimele intervenții chirurgicale i-au distrus chipul! Cum a ajuns să arate acum una dintre cele mai sexy femei din România! Imaginile pe care le vrea șterse

Virgil Șteblea a știut de la început ce presupune o relație cu Adelina Pestrițu

„De la începutul relației, din prima zi. I-am zis: Trebuie să îmi faci o poză aici! Obișnuiește-te, pentru că eu așa fac banii și e foarte important să am susținerea ta, tu fiind iubitul meu. Mai ales de când a devenit soț sunt cu acte în regulă și e normal ca el să îmi ofere acest ajutor. Pentru serviciile lui sigur că îl plătesc cu toată dragostea mea”, a mai declarat Adelina Pestrițu pentru sursa mai sus citată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate