Adelina Pestritu: "Eu si Liviu vom merge pe drumuri separate, asa am decis amandoi". Vezi ce spune despre o posibila idila cu solistul Alex Mica, alaturi de care a filmat deja un videoclip!

Filmat pe Transfagarasan si nu numai, videoclipul piesei “Breathe” o infatiseaza pe frumoasa Adelina Pestritu in rolul iubitei solistului Alex Mica, alaturi de care traieste o dragoste complicata.##VIDEO3031##

Distribuie pe:

Cei doi au venit in platoul WOWbiz pentru a le dezvalui fanilor daca ar putea avea o relatie si in viata reala.

"In videoclip am fost foarte tandri, dar in viata reala am sunt mai timid. Abia inainte de emisiune am schimbat numerele de telefon. Am vazut-o singurica si am hotarat sa-mi incerc si eu norocul. Chiar m-am gandit cum ar fi sa fiu cu Adelina si in viata reala. Mi-as dori o femeie mai mare la ani, care sa fie independenta", a marturisit Alex Mica in platoul WOWbiz.

fara descriere

Adelina Pestritu a marturisit ca Alex i se pare un tip foarte misto, dar ca deocamdata nu-l vede ca pe un iubit.

"Alex Mica are simtul umorului foarte dezvoltat, dar a fost vorba doar de o colaborare profesionala. Cat despre Liviu, am hotarat de comun acord ca e mai bine sa ne vedem fiecare de drumul lui. Am analizat foarte bine situatia dupa ce am venit data trecuta la WOWbiz. Am primit foarte multe mesaje de Facebook, le multumesc tuturor fanilor. Din pacate, impacarea dintre mine si Liviu nu depinde de ei", a declarat si Adelina Pestritu.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate