Adelina Pestriţu i-a făcut Zenaidei cunoştinţă cu Moş Crăciun. Vezi reacţia fabuloasă a fetiţei FOTO EXCLUSIV

Adelina Pestriţu i-a făcut Zenaidei cunoştinţă cu Moş Crăciun. Vezi reacţia fabuloasă a fetiţei.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Adelina Pestriţu a trăit, recent, momente cu totul şi cu totul speciale. Micuţa Zeny l-a cunoscut pe Moş Crăciun şi a zâmbit încontinuu în timp ce bătrânelul cel mai iubit şi apreciat de copii i-a promis că o să-i aducă o sumedenie de jucării.

Ei bine, fosta prezentatoare tv a fost şi ea foarte cuminte anul acesta, a avut o sumedenie de realizări şi, cel mai important, a devenit mămică, aşa că Moş Crăciun i-a pregătit, cu siguranţă, şi ei o sumedenie de surprize.

Adelina Pestriţu i-a făcut Zenaidei cunoştinţă cu Moş Crăciun.  "I-a spus o poezie pe limba ei"

"Am venit să îl cunoaştem pe Moş Crăciun. Am auzit că ne vizitează ţara şi Zeny a vrut neapărat să fie prima care îl vede. E prima ei întâlnire cu el şi i-a spus şi o poezie pe limba ei. Este fascinată de tot ceea ce vede. Acasă am împodobit deja bradul şi îi place. Ce îşi doreşte ea de la Moş Crăciun? Eee, Zeny şi-ar dori să stea mai mult în braţe. Când ne vede, pe mine şi pe tatăl ei, că facem puţină treabă prin casă , ne atrage imediat atenţia să ne jucăm cu ea, să o luăm în braţe. O să vină şi la ea "moşul" şi abia îl aşteaptă", a declarat Adelina.

Vezi imagini fabuloase cu Adelina, Zeny şi Moş Crăciun, diseară, la Stirile Kanal D, de la 18:45.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: