Adelina Pestrițu împărtășește secretele unui influencer de succes! "Pentru o singură poză, soțul îmi face 200"

Adelina Pestrițu, influencer de succes! Ce secrete a împărtășit astăzi, la Teo Show

Distribuie pe:

Autor: R.L.

adelina pestritu si bursucu

Adelina Pestrițu are o comunitate imensă de fani! 

Frumoasa Adelina Pestrițu are mare succes pe Facebook și pe Instagram, iar brandurile se înghesuie să o includă în campanii de promovare. Bruneta a împărtășit astăzi, la Teo Show, din secretele unui influencer puternic, cu o echipă mare în spate.

Citeste si: Adelina Pestrițu, în culmea fericirii! A primit cadoul mult așteptat: ”Acum suntem și mai nerăbdători să-și facă apariția bebe nr. 2”

Citeste si: Adelina Pestrițu, din nou însărcinată?! A făcut chiar ea anunțul: "E adevărat că..."

Citeste si: Adelina Pestrițu, imagine de infarct! Cum s-a pozat, tocmai ieșită din baie! Fotografia pe care toți bărbații din România vor să o vadă

Adelina a recunoscut că nu este singură, are o ditamai echipa care o ajută pentru un conținut de calitate pe conturile ei de socializare.

Adelina Pestrițu este perfecționistă și nu lasă nimic la voia întâmplării atunci când vine vorba de imaginile care ajung pe conturile ei de pe site-urile de socializare, Facebook și Instagram. Fetița ei și a lui Virgil Șteblea este și ea implicată de multe ori în ședințele foto.

"Zeny are și ea campanii, are și ea contracte, la un an și două luni", a declarat Adelina Pestrițu astăzi, la Teo Show, la Kanal D.

Adelina Pestrițu împărtășește secretele unui influencer de succes! "Pentru o singură poză soțul îmi face 200"

Nu e ușor să fii influencer. Ședințele foto nu sunt simplu de făcut, nici măcar cele ad-hoc. De multe ori apelează la profesioniști, dar sunt multe ocaziile în care fotograful este soțul ei, Virgil Șteblea. "Pentru o singură poză, soțul îmi face cam 200. Să vedeți câte poze am pe telefon, ca să nu ziceți că aberez", a completat Adelina.

adelina pestritu

Iar Teo Trandafir a confirmat: în telefonul Adelinei sunt peste 100.000 de fotografii.

 

Bursucu a supus-o pe Adelina Pestrițu la un test! Cum decurge o ședință foto a cărei protagonistă este chiar ea? Bursucu a fost fotograful, Pestrița a făcut pe modelul, iar rezultatul este spectaculos!

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate