Adelina Pestriţu, în căutarea jumătăţii pe un site de matrimoniale! Vedeta s-a amuzat teribil: „Se foloseşte de...”

Adelina Pestriţu a descoperit din nou că cineva s-a folosit de imaginea ei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Adelina Pestriţu duce un război continuu împotriva celor care îi folosesc imaginea fără acordul ei. Vedeta a publicat de mai multe ori mesaje în care îi demasca pe cei care se foloseau de fotografiile ei pentru a face reclamă la anumite articole de îmbrăcăminte pe care le vindeau. Pentru că voia ca nimeni să nu păcălească naivii cumpărători de pe internet şi să facă profit de pe urma lor şi a ei, vedeta a reuşit să închidă câteva dintre paginile respective. 
 
 
De data aceasta, însă, imaginea Adelinei a apărut pe un site de matrimoniale. Cineva se folosea de o fotografie cu ea de când avea părul lung pentru a atrage admiratori. 
 
Frumoasa brunetă s-a amuzat teribil pe seama acestui lucru si chiar a făcut totul public. „Era şi păcat să nu apar şi pe un site de matriomoniale. Diavoletta cică mă cheamă! În viziunea domnişoarei care se foloseşte de poza mea pentru a se mărita, sunt puţin a dracului. Pisicuţo, ce te faci când te întâlneşti cu admiratorii şi eşti alta decât cea din poza?! Ups”, a scris Adeşina pe Facebook. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: