Vedete

Adelina Pestritu, invidioasa pe Victor Slav! Care este motivul? Dezvaluirea a fost facuta de frumoasa bruneta in show-ul "Vulturii de Noapte"

In aceasta seara, de la ora 23:15, trio-ul Catalin Cazacu, Giani Kirita si Victor Slav dau startul unei noi editii “Vulturii de Noapte”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Adelina Pestritu, invidioasa pe Victor Slav! Care este motivul? Dezvaluirea a fost facuta de frumoasa bruneta in show-ul "Vulturii de Noapte"icon photo

Alaturi de doua invitate superbe, Adelina Pestritu si Lavinia Parva, cei trei “vulturi” se tin de sotii si incep sa “dea din casa”, vrute si nevrute, unul despre celalalt, spre deliciul publicului.

“L-am prins pe Victor cu 20 de vafe (inghetata – n.r.) in sacosa, intr-un supermarket. El asta mananca!”, arunca bomba Giani Kirita la adresa colegului sau.

“Serios? Sunt invidioasa!”, reactioneaza Adelina Pestritu facand aluzie la faptul ca ea “nu isi permite” sa faca astfel de abuzuri culinare.

Cum si-a justificat Victor Slav “fapta” asupra caruia a fost prins de Giani Kirita, si cine este vedeta care sare in apararea “vulturului”, aflati vineri seara, de la ora 23:15, intr-o noua editie “Vulturii de Noapte”, late night show prezentat de Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu.

Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune