Adelina Pestrițu, prinsă de coronavirus în Italia: „Chiar mi-e frică!”

Adelina Pestrițu se află în aceste momente la Milano, acolo unde a participat la cel mai mare eveniment de modă. Vedeta se află, de câteva zile, în focarul epidemiei de coronavirus, care a panicat Italia.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Adelina Pestrițu, prinsă de coronavirus în Italia: „Chiar mi-e frică!”


In articol:

Adelina Pestrițu a fost prezentă la Săptămâna Modei de la Milano, din Italia, acolo unde s-au înregistrat mai multe cauzuri de îmbolnăviri cu coronavirus (COVID-19).

„E destul de ciudată atmosfera aici, mai ales că au fost confirmate multe cazuri și au fost și morți, din păcate. Tocmai de aceea ne este și nouă teamă", a spus Adelina Pestrițu într-un mesaj video.

Adelina Pestrițu, prinsă de coronavirus în Italia: „Chiar mi-e frică!”

Adelina Pestrițu poartă mască de protecție

"Sunt la hotel, am ieșit doar să mâncăm pentru că vrem să ne ferim de tot ce s-ar putea întâmpla rău", a transmis Adelina Pestrițu într-un video pe Instagram.
Aceasta apare în mai multe imagini în timp ce poartă mască de protecție.

Adelina Pestrițu urmează să se întoarcă luni în țară, unde trebuie să stea 14 zile în carantină.

Citeste si: Italia este noua victimă a coronavirusului. 11 localități, închise de frica virusului ucigaș

Citeste si: Românii întorși de pe nava contaminată de coronavirus, ținuți într-un loc secret

Citeste si: Primul deces al unui european cauzat de coronavirus: un italian în vârstă de 78 de ani

În prezent, în Italia există aproximativ 100 de cazuri de îmbolnăviri.

„În acest context, România ar putea fi mai expusă la apariția de cazuri de infecție cu noul coronavirus pe teritoriul național, din cauza dinamicii călătoriilor cetățenilor români pe rutele terestre și aeriene dintre cele 2 țări. Autoritățile de sănătate publică vor include persoanele care sosesc în România din localitățile afectate din regiunea Veneto și din provincia Lodi/Lombardia sau care au calatorit în aceste localități în ultimele 14 zile, în categoria celor care trebuie să stea după intrarea în țară în condiții de carantină timp de 14 zile. Aceste măsuri sunt similare cu cele aplicate de autoritățile italiene", se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății, transmis de Mediafax.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate