Vedete

Adelina Pestritu, probleme in timpul sarcinii: "Aveam saptamani in care nu puteam sa ies din casa pentru ca... "

Adelina Pestritu a marturisit ca a avut cateva probleme la inceputul sarcinii. Vedeta s-a simtit rau si a stat multe zile in casa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Adelina Pestritu, probleme in timpul sarcinii: "Aveam saptamani in care nu puteam sa ies din casa pentru ca... "icon photo
 
„Am avut momente în care n-am suportat parfumurile după care eu eram înnebunită înainte.Virgil nici nu a stat prea mult pe gânduri şi a renunţat de bunăvoie la parfum. Aveam săptămâni în care nu puteam să ies din casă pentru că nu ştiam unde mă vor duce stările de rău”, a scris Adelina Pestritu pe Eda Magazine. 
 
Graviduta a scapat de probleme, iar acum se bucura de aceste momente minunate alaturi de iubitul ei.  „Mi-aş dori să-l auziţi când pune zece întrebări una după alta în doar câteva secunde. Uneori exagerează cu: „ai mâncat?”, „te-ai îmbrăcat bine?”, „dar nu mai sta atât în picioare”, „eşti odihnită?””, a adaugat ea. 
 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune