Vedete

Adelina Pestriţu, RĂZBOI TOTAL cu cei care-i folosesc imaginea fără acordul ei. Vezi cum s-a răzbunat pe aceştia. "Nu vă respectaţi clienţii" EXCLUSIV

Adelina Pestriţu a început un război. Vezi de ce s-a revoltat vedeta.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Adelina Pestriţu nu este o vedetă conflictuală, frumoasa brunetă evitând mereu scandalurile şi situaţiile tensionate. Protagonista noastră preferă diplomaţia, dar câteodată nedreptatea o ofensează atât de tare încât ia atitudine.

În ultima vreme, pe fondul popularităţii ei incredibile în mediul online şi nu numai, mai mulţi comercianţi care vând diverse haine şi accesorii pe instagram sau pe facebook au luat poze cu fosta prezentatoare tv îmbrăcată cu articole asemănătoare celor comercializate de ei şi le-au postat pe conturile lor.

Respectivii nu i-au cerut acordul Adelinei şi, mai mult, şi-au şi minţit potenţialii clienţi că vestimentaţia brunetei este achiziţionată de la ei.

Ei bine, la fel a procedat şi o persoană care promovează şi vinde haine de blană. Comerciantul cu pricina şi-a însuşit câteva poze de pe contul de instagram al Adelinei, imagini în care frumoasa mămică purta o blană şi a prezentat articolul vestimentar de lux ca fiind din magazinul lui.

Când a fost informată cu privire la această înşelătorie, protagonista noastră şi-a rugat prietenii de pe insta, nu mai puţin de un milion la număr, să dea report contului respectiv.

"Nu vă respectaţi clienţii. Îi minţiţi!", a scris Ade pe insta story.

Zis şi făcut! În doar câteva minute, pagina respectivă a fost suspendată după câteva sute de sesizări de la fanii influencer-ului.

Galerie foto  Urmatorul articol