Adelina Pestritu si-a luat Mertzan de 40.000 de euro. Culmea, si iubitul ei, Speak, are una identica! Intra sa vezi cum arata bijuteria cu motor nou-nouta a frumoasei prezentatoare de la WOWbiz

Adelina e innebunita dupa masini. Le iubeste, le conduce cu multa pasiune, nu se da in laturi de la drumurile lungi si obositoare si… a si avut bafta! Nu de alta, dar pana acum a condus numai vehicule de lux.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAsa ca, dupa un elegant Audi Q7, frumoasa prezentatoare a late-night show-ului WOWbiz de la Kanal D s-a gandit ca a venit vremea pentru o schimbare. Ca atare, inspirata de iubitul ei Stefan Sprianu, alias Speak, si-a cumparat o frumusete de Mercedes ultimul tip.
fara descriereAde a scos din buzunar 40.000 de euro pentru aceasta limuzina pe care a cumparat-o nou-nouta, cu zero kilometri la bord. fara descriereExpl. Foto: Asa arata limuzina Mercedes CLA model 2014 pe care si-a cumparat-o Adelina Pestritu“Sunt foarte fericita ca mi-am luat aceasta masinuta, pentru ca mi-o doream mult. Mie imi place enorm sa conduc si… ma cam plictisisem de vechiul meu automobil. Asa ca mi-am luat altul, nou-nout. Si ca sa fiu sincera cu voi, in alegerea marcii si a modelului am fost inspirata de iubitul meu Speak, care conduce una identica. Doar ca a lui e argintie, a mea… rosie!”, ne-a marturisit Adelina, in exclusivitate.
fara descriere


fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate