Adelina Pestriţu, surpriză pentru invitaţii de la botezul fetiţei! Bruneta a învăţat un dans tradiţional armânesc şi l-a dansat la Teo!

Adelina Pestriţu s-a îndrăgostit de un dans tradiţional armânesc şi ş-a propus să îl înveţe până în ziua în care îşi va boteza fetiţa.

Autor: R.L.

 

Adelina Pestriţu a luat lecţii de dans apoi a venit la Teo şi a arătat ce a învăţat. 

"Am zis să vă fac o surpriză şi să vin în acest port tradiţional armânesc. Vreau să învăţ acest dans minunat. Nu voiam să existe niciun moment de plictiseală, de respiro! Iubesc aceste dansuri, sunt înnebunită şi vreau să învăţ.

Ştiu că e un dans pentru bărbaţi, dar vreau şi eu să îl învăţ. De-asta m-am abiţionat să îl învăţ, am vrut să demonstrez că pot. O să dansez la botez", a spus Adelina Pestriţu la Teo Show.

Adelina Pestriţu a luat lecţii de la componenţii ansamblului Iholu din Constanţa, alături de care a şi dansat în platoul Teo Show.

Adelina Pestiţu a mărturisit după dans că a fost protagonista unui mic incident. "Era să mă împrăştii pe aici, prin platou! Nu s-a văzut?".

"Jumătate dintre invitaţi, inclusiv naşii, sunt armâni, am prins ocazia cu botezul, îmi doream de mult timp să învăţ", a explicat ea.

Adelina Pestiţu a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botezul lui Zeny.

Eda are mari emoţii pentru când îşi va vedea fetiţa scufundată în cristelniţă.  

"O să încerc să mă stăpânesc, o să stau cuminte şi o să-mi muşc buzele", a explicat Pestriţa la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune sotul Paulei Vieru, cea mai noua componenta a echipei Faimosilor, despre consoarta sa: "Sper sa nu fie un foc de paie si sa confirme, in continuare, ceea ce...

Lorena Balaci şi-a făcut un tatuaj în memoria tatălui său, Ilie Balaci

La mulţi ani, Elena Merişoreanu! Artista împlineşte azi 70 de ani

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies