Adelina Pestriţu, surpriză pentru Virgil, de ziua lui! Cum a făcut să pună la punct plecarea în Dubai, fără ca el să bănuiască

Adelina Pestriţu a lucrat două luni la planul ei, surpriza pentru iubitul ei, în ziua în care Virgil împlineşte 33 de ani.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Adelina Pestriţu a pregătit bagajele şi a complotat cu toată lumea pentru a reuşi să îl trimită pe Virgil la aeroport, ca de acolo să plece apoi, împreună, în Dubai.

Iubitul Adelinei a făcut 33 de ani, iar Pestriţa l-a dus în vacanţă în Dubai. 

"E ziua lui Virgil. E plecat. Unul din cadouri pentru vârsta de 33 de ani i l-am dat deja înainte de botez.

Îi plăcea mult modelul ăla de ceas, m-am bucurat că i l-am putut lua. Am pregătit şi o vacanţă. În Dubai. La plajă. vom sta 6 zile", a spus Adelina Pestriţu la Teo Show.

Adelina a povestit de câte persoane a avut nevoie ca să îşi ducă planul la capăt. "Am complotat cu naşul. Să îl trimită la aeroport să ia pe cineva de acolo pentru că nu se descurcă. Eu nu pot să ţin secrete, nu pot să ţin ascunse secrete. Îmi tot zicea să mergem la munte cu gaşca, să ieşim la o masă cu prietenii în oraş. El programa pe o parte, eu, pe cealaltă, o anulam", a explicat bruneta care în weekend şi-a botezat fetiţa.

Seara, Adelina a ajuns la aeroport cu bagajele şi cu echipa de filmare.

Virgil era acolo şi deja începuse să se enerveze pentru că persoana cu care trebuia să se întâlnească întârzia foarte mult. "Mă tot gândeam că o fi vreo glumă, ceva. Nu mă aşteptam să apară cu bagajele. Mă gândeam că poate e toată lumea acasă şi nu ştiau cum să mă facă să plec. Nu m-am aşteptat nicio secundă la aşa ceva. Eu, de obicei, bănuiesc", a spus Virgil Şteblea la Teo Show.

"Pregătesc surpriza asta de două luni. Nu ştiu cum am rezistat să nu îi spun până acum. M-au ajutat şi socrii. Acum sunt cu Zeny, ei m-au ajutat şi să îl scot din casă", a mai spus Adelina Pestriţu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a apărut Andreea Bănică la un eveniment monden

Accident cumplit! O mamă şi fetiţa ei de nici doi ani, spulberate pe trecerea de pietoni! Femeia a murit, copilul e în comă

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

BOMBĂ: Bill Gates a dat o mega lovitură în 2020! Abia acum s-a aflat ce a făcut în plină pandemie

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Regele Spaniei a pus serviciile secrete să-i sperie amanta. Scandal de pomină în UE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies