Vedete

Adelina, sora Denisei Raducu, marturisiri despre ultimele clipe din viata artistei: "Am dus-o in sufragerie, a mancat si a spus ca..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Adelina, sora Denisei Raducu, marturisiri despre ultimele clipe din viata artistei: "Am dus-o in sufragerie, a mancat si a spus ca..."icon photo
Marti, 23 ianuarie, este ziua in care se implinesc 6 luni de la disparitia Denisei Raducu de pe aceasta lume. Sora regretatei artiste a pasit in casa surorii sale, alaturi de echipa WOWbiz, acolo unde Denisa si-a trait ultimele clipe din viata.

 "In ultima seara ne-a spus sa mergem in sufragerie, ca era cald, si ne-a spus sa ii dam sa manance ca ii era foame. Ne striga tot timpul, daca avea nevoie de ceva. Am dus-o in sufragerie, a mancat si a spus ca se simte obosita si vrea sa se odihneasca si ca spera ca dimineata sa se trezeasca mai bine. Din pacate, nu s-a mai trezit.
Noi credeam ca doarme, de fapt intrase in coma. Ni s-a parut ciudat ca de obicei cand o strigam ea raspundea. Si cand am vazut ca nu mai raspune, am intrat in panica. Atunci am sunat la Ambulanta, dar din pacate pana cand au venit, ea era deja in coma profunda si nu s-a mai putut face nimic."
, a povestit Adelina.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune