Vedete

Adena lanseaza single-ul Tu mano, in colaborare cu Geo Raphael

Adena trece printr-o perioada frumoasa a vietii sale. Planul artistic si cel sentimental se intrepatrund excelent, artista lansand recent single-ul „Tu mano”, impreuna cu partenerul ei, Geo Raphael.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: V.P.


Adena lanseaza single-ul Tu mano, in colaborare cu Geo Raphael
Melodia se inscrie in stilul cu care tanara artista ne-a obisnuit pana acum: ritmata, gata de a fi introdusa in playlist-urile cluburilor din tara, dar si din Spania sau America Latina, unde are multi fani.

„Sper ca lumea sa vibreze pe muzica noastra si sa se regaseasca in versurile care descriu
inceputul unei relatii de iubire.” Prin lansarea acestui single are loc o premiera in cariera Adenei. Inspirata fiind de povestea de dragoste pe care o traieste, participa la partea de creatie. Piesa este produsa de Geo Raphael, un DJ care a mixat in multe cluburi din Europa.

Adena si-a facut aparitia pe piata muzicala in anul 2011, la varsta de 19 ani, cu piesa „S.O.S”, scrisa de  Connect-R si Mayer, iar de aici lucrurile au luat o turnura frumoasa pentru ea. In toamna aceluiasi an a inceput colaborarea cu Laurentiu Duta, in urma careia au aparut single-urile „Milkshake” feat. Dony si „Lay me down”, realizat in anul 2012, in colaborare cu DJ-ul spaniol Luis Lopez, care a beneficiat de un videoclip si a facut-o cunoscuta pe tanara artista in Spania si America Latina, ajutand-o sa urce in clasamente precum Los 40 Principales.

La inceputul anului 2013, a lansat piesa „Miracle of love”, realizata pe muzica lui Mario Moretti si textul lui Sorin Mitrea. Ulterior a urmat o alta colaborare, cu DJ Take, in urma careia a rezultat o alta melodie, “Party Machines”.

Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune