Adevărata relaţie dintre Alex Bodi şi presupusa amantă rusoiacă. Cine este femeia care l-ar fi despărţit de Bianca Drăguşanu

Alex Bodi a făcut declaraţii despre realaţia lui cu rusoiaca despre care s-a spus că l-ar fi despărţit de Bianca Drăguşanu.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Alex Bodi i-ar fi cerut Biancăi Drăguşanu să se împace, dar se pare că nu au ajuns la un consens. Astfel, afaceristul a plecat în vacanţă în Londra alături de Daria Radinova femeia despre care s-a spus că ar fi amanta lui Alex Bodi. Rusoaica a postat pe contul ei de Instagram o fotografie care nu ar fi dat multe de înţeles în primă fază. Ulterior și Alex Bodi a publicat pe contul său de socializare o imagine din aceeași locație, informează Spynews.

Citeste si: Cu ce se ocupa Andreea Pirui de la Puterea Dragostei înainte să vină în emisiune

Rusoaica a șters fotografia după doar câteva momente, iar același lucru l-a făcut și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, semn că au vrut să ascundă că sunt plecaţi împreună în Londra. 

 

fara descriere

 Contactat de jurnaliştii Cancan şi întrebat care este adevărata relaţie dintre el şi Daria, Alex Bodi a făcut lumină în acest caz. 

fara descriere

Citeste si: Alex Bodi a primit mesaje incendiare de la Bianca Drăgușanu, după divorț: "Mi-a trimis poze cu ea în anumite posturi, în lenjerie intimă"

"Amantă e prea mult spus. Eu sunt un bărbat liber, dacă o să fiu implicat într-o relație o să îmi asum. Daria este prietenă cu iubita partenerului meu și așa am ne-am cunoscut. Acest lucru nu schimbă situația și nici n-am cum să îi interzic ei să frecventeze casa în care locuim sau anumite locuri în care ne intersectăm”, a spus Alex Bodi pentru Cancan

Ce întâmplă cu împăcarea dintre Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu 

Alex Bodi spune că nu mai vrea să aibă o relaţie cu Bianca Drăguşanu, cu toate că unele surse spun că afaceristul ar fi sunat-o de mai multe ori pe Bianca Drăguşanu şi i-ar fi cerut să se îmapace. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a dat de îneţeles că a lăsat armele jos şi că nu mai vrea să mai facă niciun pas spre o nouă relaţie cu fosta lui soţie. 

fara descriere

Citeste si: Alex Bodi susține că o vrea pe Bianca înapoi, dar își petrece nopțile cu rusoaica Daria Radionova. Cum s-au dat de gol cei doi

”Am sunat-o în legătură cu procesul pe care îl avem și cu tot circul acesta. Nu ne-am împăcat și nici nu ne vom împăca. Pe partea cu procesul, am zis să facem pace. O să o las pe ea să declare ce vrea, eu nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect”a spus Alex Bodi pentru Cancan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate