Adevăratul motiv pentru care Jador nu o susține pe Ella în finala Puterea dragostei! Totul s-a întâmplat la București

Jador, adevăratul motiv pentru care nu o susține pe Ella în finala Puterea dragostei. Cântărețul a decis să vorbească frumos doar despre Livian

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Jador, motivul pentru care nu o susține pe Ella  la Puterea dragostei
Jador, motivul pentru care nu o susține pe Ella la Puterea dragostei


In articol:

Jador, motivul pentru care nu o susține pe Ella la Puterea dragostei! Peste doar trei zile, iubitorii show-ului Puterea dragostei vor afla cine vor fi câștigătorii marelui premiu din această ediție. Lupta mare se duce deja la fete între Ella și Bianca, iar balanța voturilor se înclină când de o parte, când de alta, astfel că ambele au nevoie de o susținere și din partea foștilor concurenți.

Jador, motivul pentru care nu o susține pe Ella  la Puterea dragostei
Jador, motivul pentru care nu o susține pe Ella la Puterea dragostei

Jador, motivul pentru care nu o susține pe Ella la Puterea dragostei! ”Nu am ce discuta”

În mod surprinzător, Ella de la Puterea dragostei nu va fi susținută de Jador și, implicit, de comunitatea mare de fani ai artistului, întrucat, chiar el a anunțat că doar Livian ar avea votul lui, fiind singurul concurent din casă pe care îl apreciază cu tot sufletul. ”Nu am ce discuta... Nu, nu pot spune nimic despre finala Puterea Dragostei! Pe mine mă asociază lumea cu povestea aceea cu concurenta și nu mai vreau să aud... Nu vreau să discut de Ella, eu îmi țin pumnii doar mie! Adevărul că acolo, la Puterea Dragostei, toți sunt cu două fețe, te vorbesc, de bârfesc. Singurul pe care îl respect este Livian de la Puterea Dragostei! Restul nu mă interesează, nu discut despre ei, nu am ce să zic despre ei decât că sunt...”, ne-a spus Jador, vizibil supărat pe ceea ce s-a întâmplat între el și Ella.

Jador, motivul pentru care nu o susține pe Ella  la Puterea dragostei
Jador, motivul pentru care nu o susține pe Ella la Puterea dragostei

Ella de la Puterea dragostei este și ea la fel de tranșantă. ”Gata, am pus punct!”

Jador, motivul pentru care nu o susține pe Ella la Puterea dragostei. În privința Ellei, aici lucrurile sunt extrem de complicate. Relația lor în competiție a fost mereu una cu suișuri și coborâșuri, întotdeauna au trecut de la dragoste la ura și invers atunci când nimeni nu se aștepta, s-au jignit, și-au aruncat cuvinte grele și reproșuri, dar s-au iubit, poate, că nimeni alții. La finalul lunii februarie însă, firul avea să se rupă de tot. Ella a ieșit din show și a stat împreună cu Jador, o perioadă a fost amor maxim, apoi, gata, bruneta a decis să se întoarcă la Istanbul și să nu mai dea nici măcar o șansă unei relațîi. "Gata, am pus punct. Nu mai vreau să aud de el, am blocat orice contact, inclusiv pe adresele de socializare, sper să fie fericit cu cine își dorește și ii acceptă modul de viață", a comentat Ella, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, la vremea respectivă.

Citeste si: Români, atenție mare! Este anunțul dimineții. Se poate ca tu să fii cel păgubit! - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Ella de Puterea dragostei a spus totul despre Iancu! Ce a spus finalista emisiunii după ce lumea a acuzat-o că ar avea o relație cu el în ultima perioadă! ”Este adevărat că am vorbit mai mult în ultima vreme, dar nu așa cum se exagerează”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, operație de ultimă oră: „Cum arăt?”

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, în brațele unui „bărbat” cunoscut, după ce și-a făcut o nouă operație estetică

Ella în finala Puterea dragostei
Ella în finala Puterea dragostei

Jador, motivul pentru care nu o susține pe Ella la Puterea dragostei! Atitudinea distantă a concurentei l-a îndepărtat?

Jador, motivul pentru care nu o susține pe Ella la Puterea dragostei! Atitudinea Ellei avea să îl deranjeze pe Jador, care, inițial, a încercat să îi fie aproape, mai ales când unchii bruneței au murit după ce s-au infectat cu Covid-19. Răceala concuretei l-a determinat să și dezvăluie o serie de lucruri, prin intervențiile din timpul emisiunii, și anume că, atunci când era cu el la București, Ella vorbea și cu Alex Bodi, recent divorțat atunci de Bianca Drăgușanu, dar și cu... Dorian Popa!!! Apoi, încet, încet, s-a dezis de tot și a preferat să nu mai vorbească despre Puterea dragostei și să axeze pe muzică, unde a dat lovitură în această vara, toate piesele lui cu Alex Velea, Lino Golden, Emilia sau cu What'Up, fiind pe primele locuri în trending.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

America surprinde toată Planeta! Nimeni nu ar fi crezut asta. Au pierdut războiul

Actorul Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, dezvăluire jenantă despre Elena Udrea: „Știi cine a fost la mine odată? Elena Udrea. Mamă, ce am tăvălit-o…”

Se apropie finala Puterea dragostei sezonul 2! Berna și Philip mai formează un cuplu sudat?  Ce s-a întâmplat cu ei în ultimele zile? ”Ce se vorbește sunt numai prostii”

Șoc total! Livian, lovitură dură pentru Bianca de la Puterea dragostei la întoarcerea în țară! "Le-a spus părinților despre Ella"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies