Adevăratul motiv pentru care Larisa de la ”Puterea Dragostei” face videochat! Are planuri mari și o costă 100.000 de euro!

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a reapucat, de curând, de videochat, frumoasa blondină fiind decisă însă să nu lucreze prea mult timp, din nou, în domeniu, ea având planuri cât se poate de serioase cu privire la banii pe care îi câștigă.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Cum încasările Larisei de la ”Puterea Dragostei” sunt suficient de mari pentru a-și putea face, deja, planuri și calcule financiare cât se poate de serioase, blonda a decis ce va face până la sfârșitul anului cu banii pe care îi câștigă din videochat.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, învinețită și cu ochii umflați! Ce a pățit iubita lui Adrian

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, primele declarații despre motivele care au facut-o să se reapuce de videochat! EXCLUSIV

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a reapucat de videochat! Avem IMAGINI WOW cu blondina

Citeste si: „Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o- kfetele.ro

Mai exact, banii pe care îi va câștiga din videochat până la sfârșitul anului au deja o destinație. Iar investiția pe catre o va face Larisa de la ”Puterea Dragostei” are, din nou, legătură cu Adrian, partenerul ei de viață în această perioadă.

”Am discutat cu Adrian și am decis că ar fi cazul să ne mutăm la casă. Am început să căutăm deja o casă care să ne placă, trebuie să găsim una perfectă, una potrivită pentru noi, destul de mare. Evident, cumpărarea unei case este o investiție serioasă, de aceea vom avea răbdare până găsim una perfectă”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, recunoaște Larisa de la ”Puterea Dragostei”, casa la care visează costă destul de mult. ”Căutăm să ne mutăm la casă sau să contruim una pentru că avem nevoie de mai mult spațiu. Eu și Adrian am decis că, până de Crăciun, trebuie să rezolvăm această situație, chiar dacă sunt foarte multe de luat în calcul, mai ales că atunci când vine vorba de o casă nu te poți grăbi, nu ne mutăm din an în an.Oricum, sperăm să ne încadrăm pe la 100.000 de euroo, mai ales că nu o vrem musai în mijlocul Bucureștiului, merge și undeva la periferie sau chiar într-o comună de pe lângă București”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-au asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-a asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!! Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a reapucat de videochat

Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunțat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Normal, experiența a schimbat-o suficient și a făcut-o să privească altfel bărbații. ”Acum, dacă vreau un bărbat, îl privesc altfel. Vreau să îl cunosc în amănunt, înainte de a intra într-o relație cu el. Vreau să văd dacă este capabil să mă sprijine, dacă este stabil. Nu financiar, asta nu mă interesează. Dar, emoțional trebuie să fie cu adevărat puternic. Să poată să se deschidă în fața mea, să renunțe la măști, dar să fie un adevărat stâlp. Nu mă interesează, așa cum nu m-a interesat niciodată, să schimb bărbații... Să îi am doar, așa, să nu zic că nu au fost. Prefer stabilitatea, de aceea nici nu mă arunc într-o relație...”, ne-a mai explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, iar Adrian a trecut testele.

Decizia Larisei de a relua activitatea în fața camerelor de videochat a fost luată după ce a discutat cu Adrian, iubitul ei pe care l-a cunoscut în emisiunea fenomen de la Kanal D. ”Adrian știe, am discutat cu el despre asta și nu a avut nimic împotrivă. Nu are de ce să fie gelos, știe exact ce fac eu, cum și în ce fel prestez în fața camerelor de luat vederi. El mă susține, întotdeauna a făcut-o, este și normal să fie așa, suntem un cuplu care are planuri serioase de viitor”, ne-a spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Opiniile unor celebrități despre vânătoare

Informație pentru cei care stau la aceeași ADRESĂ DIN BULETIN! Anunț oficial de la Guvern

De ce să pui sare în mașina de spălat rufe: trucul mai puțin cunoscut care te ajută să economisești timp și energie

Oana Roman a rămas cu ochii în soare. Marius Elisei a plecat de acasă. Definitiv!

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies