Adevăratul motiv pentru care Mihai Trăistariu nu vrea să aibă o relaţie cu o femeie

Mihai Trăistariu a povestit într-o emisiune tv despre multe noţiuni din viaţa sa intimă, iar cel mai bine punctat subiect a fost viaţa amoroasă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mihai Trăistariu a vorbit despre viaţa sa intimă, amoroasă şi despre motivul pentru care nu şi-ar dori să aibă o anumită relaţie cu o femeie. Aşa cum a povestit şi artistul, primeşte foarte multe mesaje de la doamne şi domnişoare care sunt, mai mult sau mai puţin, îndrăgostite de el. Evident, printre propunerile şi declaraţiile de iubire, Mihai Trăistariu a recunoscut că a primit mesaje în care fetele îi cer să se culce cu ele.

“De ce nu m-am aşezat la casa mea? Până şi eu sunt surprins cumva pentru că mă plâng unora pentru că mi se pare că sunt superb ca om. Poate am făcut eu câteva greşeli, lăsând la o parte pozele acelea, ca om în general, sunt sufletist, darnic. N-am stat singur niciodată, nu-mi place singurătatea. Nu ţin relaţii, probabil tocmai cuminţenia astea le îndepărtează. Vor ceva mai zdravăn. N-am intrat în panică. Am avut o relaţie, a dispărut, nu sunt îndrăgostit. Sunt iubitor de iubire, eu primesc multe apropouri de la fete, de toate felurile. Îmi trimit multe poze, majoritatea, cred că 75% dintre fete nu vor decât sex. Nu mă tentează chestia asta, nu mă interesează curvăsăreala, nu-mi stă în fire, probabil moştenesc asta de la părinţi, m-au educat în aşa fel”, a declarat artistul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate