Adevăratul motiv pentru care nu a mai venit Maria Ciobanu de un an în România! Drama secretă prin care trece marea artistă în America

Maria Ciobanu nu a mai venit în România de mai bine de un an şi deşi mulţi au crezut că este grav bolnavă, motivul pentru care nu a mai părăsit SUA ţine de soţul ei.

Autor: C.L.

La începutul acestui an, vestea că Maria Ciobanu este grav bolnavă şi că este foarte posibil ca ea să nu mai urce vreodată pe scenă a îndurerat multă lume. De altfel, Maria Ciobanu nici nu a mai venit în România de mai bine de un an. Dar, motivul pentru care artista şi-a tot amânat călătoria în ţară ţine de fapt de soţul ei, Mircea Cîmpeanu.

”Dl Mircea Cîmpeanu, soţul mamei mele, nu se simte prea bine. De aceea, dânsa nu a venit în România în 2018, poate în vara lui 2019, dacă dânsul se va simţi mai bine, mama ar putea pleca din SUA pentru o scurtă perioadă”, a declarat Ionuţ Dolănescu, fiul Mariei Ciobanu, despre adevăratul motiv pentru care artista nu a mai fost în România.

 

Soţul Mariei Ciobanu este grav bolnav! Artsita nu a mai plecat din SUA de mai bine de un an

Mircea Cîmpeanu, soţul Mariei Ciobanu, suferă de diabet şi are de ceva vreme probleme grave cardiace.

Cântăreaţa de muzică populară şi Mircea Cîmpeanu sunt căsătoriţi de aproximativ 40 de ani.
Mircea Cîmpeanu, fost baschetbalist de performanţă, a fost soţul Ilenei Sărăroiu, însă decesul artistei i-a schimbat pentru totdeauna destinul.

Ileana Sărăroiu a murit pe scenă, în timp ce cânta la o nuntă, în anul 1979, la doar 43 de ani. Tragedia i-a apropiat foarte mult pe văduvul ei, care trecea printr-o suferinţă cumplită, şi pe Maria Ciobanu, cea mai bună prietenă a regretatei cântăreţe de muzică populară. În ciuda tuturor criticilor şi dezaprobărilor venite din partea familiei Ilenei Sărăroiu, Mircea Cîmpeanu şi Maria Ciobanu s-au căsătorit doi ani mai târziu.

”Se spunea că aş fi avut o relaţie cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana. Nimic n-a fost adevarat. Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om. Îl luam la nunţi, pentru că avea staţie şi maşină, ca sa-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult (…) Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981.

Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, a declarat la un moment dat Maria Ciobanu. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandra Stan, mai sexy ca niciodată! S-a fotografiat într-un body care abia îi acoperea zona intimă: „Ador să o arăt”

Jojo a vorbit pentru prima oară despre problemele de sănătate pe care le-a avut! "Nu mă mai doare"

Poza cu nepoţelul lui Florin Salam care a topit internetul! "Tati se maimuţăreşte în toate felurile"

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Cutremur total: Veţi avea un război în Europa între două armate foarte formidabile

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Omenirea, în mare pericol! Avertismentul serviciilor de informații din SUA despre pandemie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies