Adevăratul motiv pentru care Rocsana Marcu a renunţat la televiziune! Vedeta dă în judecată postul de televiziune la care a lucrat

Rocsana Marcu a anunţat, în urmă cu mai bine de trei luni de zile, că renunţă la televiziune, însă acum s-a aflat adevăratul motiv al plecării ei. Mai exact, se pare că ea a fost concediată.

Autor: T.S.

La mai bine de trei luni de când a făcut public un mesaj prin care şi-a anunţat fanii că renunţă la televiziune, s-a aflat că Rocsana Marcu ar fi fost, de fapt, concediată. Mai mult de atât, supărată foc pe faptul că i-a fost întrerupt abuziv contractul, ea a decis să dea în judecată postul de televiziune.

 “Dragii mei, aşa cum ştiţi, am împărţit cu voi gândurile şi multe dintre trăirile pe care le-am avut de-a lungul anilor.

Deorece îmi respect publicul şi prietenii formaţi de-a lungul a 20 de ani de carieră în televiziune, vreau să fiţi chiar voi primii care află faptul cā am decis că este momentul unei schimbări pe plan profesional. Colaborarea mea s-a încheiat, dat fiind faptul că planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfacţie enormă, datorită faptului cā am pus bazele dezvoltării şi creşterii semnificative în ceea ce priveşte audienţa acestui post, alături de o echipă minunată. A fost o colaborare frumoasă, pe parcursul celor trei ani şi jumătate şi vreau să le mulţumesc celor din conducere, dar şi echipei cu care am petrecut zi şi noapte la muncă. Este momentul pentru pentru noi începuturi. iar viitorul sună bine!”, a postat Rocsana Marcu, în august, pe contul personal de socializare.

De cealaltă parte, însă, se pare că ea ar fi fost concediată în urma discuţiilor în contradictoriu cu colegii de platou.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Scutul anti-racheta, bruiat de oile unui cioban din Deveselu! Mioarele dau peste cap senzorii americanilor

Nicoleta Voica, mărturisiri după operaţia de micşorare a stomacului: ”Aş repeta oricând experienţa! Mă simt ca la 19 ani! Ea şi Brânduşa Covalciuc: au slăbit adunat 70 de kilograme

Nikita, uitată de apropiați, pe patul de spital! Doar fiicele ei i-au fost alături: "Nici în zilele astea delicate, nu ne-a căutat nimeni"

Zodiile ferite de probleme în anul 2023. Leii își vor rezolva problemele financiare

Elena Udrea a dezvăluit totul: Nu i-am spus niciodată! Secretul pe care l-a ascuns până acum

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Putin va fi înlăturat. Este știrea momentului în toată lumea

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies