Adevaratul motiv pentru care s-a despartit Tonciu de Mitea! "Nu avea rost sa mai continuam asa"

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAndreea Tonciu a dezvaluit care a fost adevaratul motiv pentru care s-a despartit de Nicolae Mitea.

Bruneta a spus ca iubitul ei nu voia sa locuiasca singuri, desi ea ii ceruse asta de mai multe ori. Ba mai mult, Mitea i-a sugerat ca este libera sa plece la mama ei, daca nu ii convine situatia.

"Nu avea rost sa mai continuam asa! Eu mi-am dorit o familie cu el, dar nu s-a putut! El nu si-a dorit sa renunte la familia lui. Cand iubesti o persoana, trebuie sa ii accepti anumite lucruri. Voiam sa locuim doar noi doi in casa. De jumatate de an locuiam cu sora lui si cu fiul ei. Nu aveam intimitate", a spus Tonciu la Acces Direct.

"Nu puteam sa fiu eu cu ei in casa! M-a deranjat mult ca mi-a zis ca daca nu imi convine, sa imi iau bagajele si sa plec la mama, pentru ca sora lui nu o sa plece niciodata din casa aia.

Imi placea mult cand locuiam singuri. Ma simteam ca si cum eram sotia lui, mi-era bine! Asta e. A fost decizia lui, acum este si decizia mea"
, a explicat ea. "Eu i-am sugerat sa ne mutam cu chirie si sa isi lase familia in casa, dar nu a vrut", a mai spus Andreea Tonciu la Antena 1.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate