Adevarul cutremurator din invatamantul romanesc! Un profesor din Braila a disparut pentru ca elevii lui il bateau - Omul a cedat psihic

Disparitia invatatorului brailean Negoita Nita, in urma cu aproape doua saptamani, a scos la suprafata imaginea reala a modului in care un dascal, cu o vechime de 35 de ani in invatamant, era nevoit sa isi practice profesia.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Daca Emelina Moraru, directorul Scolii Generale "Nikos Kazantzakis", are numai cuvinte de lauda despre activitatea invatatorului, afirmand ca nu a existat nicio problema la clasa unde Negoita preda, parintii elevilor sunt revoltati, spunand ca adevarul este ascuns sub pres. Dimenisunea problemelor pe care invatatorul de 55 de ani le intampina in Scoala "Kazantzakis" este aproape imposibil de descris, ajungandu-se chiar la batai pe care barbatul le-ar fi primit de la elevii sai si amenintari din partea parintilor elevilor violenti

Daca dupa disparitie, Emelina Moraru a declarat mass-media ca totul decurgea normal la clasa invatatorului, subliniind experienta profesionala a acestuia, la sedinta organizata vineri pentru a fi prezentat noul dascal de la clasa a-III-a, directorul unitatii de invatamant le-a spus parintilor ca "Negoita era un prost, care le-a lasat copii analfabeti".

"De ce va lasati copii sa planga dupa domnul Nita, care a fost un prost si nu a stiut sa isi educe clasa?", ar fi spus directorul scolii parintilor elevilor invatatorului Negoita Nita.

Chiar si fiica disparutului, Ioana Ursu, a relatat ca tatal sau s-a plans de problemele pe care le avea cu anumiti elevi la scoala, reprosandui-se de catre conducerea unitatii ca nu ii poate stapani. Ioana crede ca acesta ar putea fi motivul pentru care invatatorul a decis sa nu se mai intoarca acasa.fara descriereFoto: portalsm.ro

Pe de alta parte, parintii sustin ca invatatorul era batut de catre unii elevi din clasa, care aveau grave probleme de comportament, fapt despre care nimeni din scoala nu a vorbit. Tot acesti elevi, se pare ca ar fi lovit-o cu manualele in cap, chiar si pe Emelia Moraru, directorul unitatii de invatamant. Cei doi copii nu au mai venit la scoala, dupa disparitia dascalului.

"A batut-o pana si pe ea cu cartea-n cap, ca directoare. A intrat in clasa in timp ce era harmalaie, s-a dus la copii aia sa ii linisteasca si i-a dat cu cartea-n cap. Domnului invatator i-a dat cu picioarele. Dadea cu picioarele in el, nu putea sa ii stapaneasca", a declarat pentru Actual din Braila, Gabriela Serban, mama unei eleve a invatatorului disparut.

Sursa: actualbr.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate