Stiri

Adevarul cutremurator din viata fetei omorate la metrou: "Mama Alinei Ciucu a murit!" Angajatii primariei din satul natal al tinerei fac dezvaluiri teribile EXCLUSIV

Desi se stia ca mama naturala a Alinei Ciucu este bolnava si sta intr-o casa darapanata din satul Listeava, femeia a murit de fapt in urma cu 4 ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Adevarul cutremurator din viata fetei omorate la metrou: "Mama Alinei Ciucu a murit!" Angajatii primariei din satul natal al tinerei fac dezvaluiri teribile  EXCLUSIV icon photo

Pe 12 decembrie 2017, Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani originara din satul Listeava (judetul Dolj), isi pierdea viata in statia de metrou Dristor, impinsa in fata garniturii de tren de Magdalena Serban. Fata, care era stabilita in Bucuresti si urma sa se casatoreasca, avusese o viata chinuita, informatiile initiale fiind ca Alina fusese adoptata in copilarie de niste vecini, in conditiile in care mama ei este bolnava si nu are resurse financiare.

Un angajat din primaria comunei Ostroveni (judetul Dolj), care include si satul Listeava, in care s-a nascut Alina, a facut lumina in viata de familia a victimei de la metrou.

"Mama ei naturala a fost alta femeie!"  

"Alina a fost adoptata in copilarie de o familie din vecini, asa este, dar femeia despre care se stie ca ar fi mama ei naturala nu este mama ei naturala, este a doua sotie a tatalui ei. Femeia care a nascut-o pe Alina a murit acum cativa ani, vreo 3-4 sau poate mai mult!" a declarat angajatul primariei Ostroveni pentru WOWBiz.ro. 

Vezi alte dezvaluiri incredibile despre familia Alinei Ciucu pe stirilekanald.ro!  

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune