Adevărul despre Arthur, cel care le-a luat locul Vulpiței și lui Viorel! Are doi copii care sunt dați în plasament iar în acte, un alt bărbat apare ca tată al micuților! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Arthur de la Ceptura și Vulpea din Boteni au luat locul cuplului Viorel și Vulpița. Situația ”de acasă” este însă și mai complicată decât a soților din Blăgești.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Toată lumea i-a condamnat pe Viorel și Vulpița că și-au lăsat acasă copilul și au venit la București pentru a se face vedete. În cazul lui Arthur de la Ceptura, situația este și mai complicată.

Arthur trăiește cu nevasta unui alt bărbat

În viața reală, Arthur de la Ceptura trăiește în concubinaj cu o femeie pe nume Ramona, care, în acte, este căsătorită cu un alt bărbat. Aceasta nu a reușit să înainteze actele de divorț pentru că mama ei a pierdut certificatul de naștere.

arthur, ramona
Arthur și iubita lui, Ramona

Citeste si: Doliu în lumea muzicii: omul care a compus pentru Celine Dion și Bonnie Tyler a murit – FOTO, VIDEO- bzi.ro

Arthur și Ramona au împreună doi copii, un băiat de 3 ani și jumătate și o fetiță de 2 ani și jumătate. Deși Arthur este tatăl biologic, în acte apare Pufi, soțul din acte al Ramonei. Chiar dacă ar fi vrut să-i treacă pe numele lui, ar fi fost extremd e dificil pentru Arthur, pentru că acesta nu a avut, până recent, acte de identitate.

Pentru că trăiau în condiții grele, ambii copii au fost luați de DGASPC Prahova și plasați în sistem de asistență maternală. Mai exact, micuții sunt crescuți de alte familii din zonă, iar Arthur și Ramona merg din când în când să-i viziteze.

Și-a cerut copiii înapoi

Cei doi concubini au refuzat ca micuții să fie dați spre adopție, chiar dacă autoritățile au încercat să le explice că aceștia ar avea condiții mult mai bune de trai și educație în sânul unei familii cu posibilități mai mari.

Arthur și Ramona vor, în schimb, să aducă copiii acasă, motivând că au reușit să finalizeze o cameră în care îi poate crește pe cei mici în condiții decente.

vulpita si viorel
Vulpița și Viorel s-au întors la Blăgești

Arthur de la Ceptura a devenit celebru în urmă cu 6-7 ani, când a încercat să-și transforme casa pe care o moștenise de la părinți într-o discotecă. El a tăiat stâlpii de susținere ai casei pentru a crea mai mult spațiu în interior, însă a ”reușit” să-și demoleze casa cu totul.

Povestea lui Arthur a devenit ulterior virală și l-a trnsformat pe Arthur într-un personaj cunoscut în toată România.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Arthur de la Ceptura, bântuit de propria bunică! Gestul extrem la care a recurs celebrul personaj

Arhur de la Ceptura, anchetat pentru maltratarea soției! Personajul viral s-a trezit cu poli ția în curte și crede că soacra vrea să-l despartă de Ramona

Arthur de la Ceptura a dezvăluit câți bani câștigă pe lună! Celebrul personaj care și-a demolat singur casa, afectat grav de pandemie

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Doliu uriaș în lumea muzicii! A murit în somn, la doar 45 de ani. Toţi românii i-au fredonat melodiile

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Istorie secretă. Rușii trimit la București un ambasador „killer”. Dezvăluiri din dosarele CIA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies