Adevărul despre averea fabuloasă a lui Alex Bodi. Este sau nu în pericol? Șeful milionarului rupe tăcerea și dezvăluie un detaliu esențial

Alex Bodi s-a despărțit din nou de Bianca Drăgușanu și o serie de detalii au început să iasă la iveală. S-a speculat că averea lui ar fi pericol.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Adevărul despre averea lui Alex Bodi. Șeful lui rupe tăcerea
Adevărul despre averea lui Alex Bodi. Șeful lui rupe tăcerea


In articol:

La scurt timp după ce în presă s-a scris că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au spus din nou adio, au început să apară diverse specualații cu privire la averea celebrului milionar.

Citeste si: Zi deosebit de cruntă pentru mama Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Au stat față în față cu Gheorghe Dincă: „I-am întrebat unde sunt fetele și ne-au spus că ne scot afară”

Adevărul despre averea lui Alex Bodi. Șeful lui rupe tăcerea
Adevărul despre averea lui Alex Bodi. Șeful lui rupe tăcerea

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Este destul de clar faptul că Alex Bodi nu a dus lipsă niciodată de nimic și același lucru se poate spune și despre iubita lui, Bianca Drăgușanu, pe care a ținut-o în puf. Haine scumpe, mașini de lux, vacanțe exotice și lista poate continua.

Adevărul despre avere fabuloasă a lui Alex Bodi. Șeful milionarului rupe tăcerea și dezvăluie un detaliu esențial

Cu toate că averea celebrului miliona afacerist este de neconststat, în presă au apărut diverse speculații conform cărora, firma din Germania, la care Alex Bodi se află la conducere, ar avea mari probleme. Se specula că afacerea ar fi una de tip piramidal și că ar fi fost emis un ordin de încetare și desistare, fiind obligatorie închiderea afacerii de bani electronici, potrivit Spynews.

Citeste si: A reînceput scandalul! Alex Bodi o atacă dur pe Bianca Drăgușanu după despărțire. Ce mesaj i-a transmis afaceristul?

Adevărul despre averea lui Alex Bodi. Șeful lui rupe tăcerea
Adevărul despre averea lui Alex Bodi. Șeful lui rupe tăcerea

În acest sens, șeful lui Alex Bodi, Josip Heit a făcut lumină în acest caz și a spus că nu există nicio limitare din partea vreunui organ de reglementare și că aceste știri sunt false. Omul de afaceri a declarat că numele lui nu este implicat în niciun astfel de proces. În plus, Josip Heit a mai dezvăluit că numele firmei cu care a fost asociat Alex Bodi nu este adevărat.

Citeste si: Detalii șocante din spatele despărțirii definitive dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. De ce s-a produs, de fapt, ruptura între cei doi?

„Numele companiei mele este AGB Gold Standard Banking Corporate Ag și nu Karatbit” a declarat Josip Heit pentru Spynews.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Drăgușanu se ia la trântă cu Guvernul. „O mare abureală!”

Nicoleta Guță a învins statul în instanță! Manelista este în proces cu ANAF

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Raed Arafat, anunțul pe care nimeni nu își dorea să îl audă: „Nu suntem în afara pericolului. Dacă nu respectăm regulile...”

Bianca Rus e tot supărată! O face varză pe Cristina Șișcanu ”Du-te acasă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies