Adevărul despre averea lui Adrian Streinu Cercel, directorul Institului Matei Balș! DEZVĂLUIRI

Adrian Streinu Cercel este unul din personajele principale în epidemia de coronavirus, din postura sa de specialist, director al Institutului Matei Balș din București. Însă, ultimele sale declarații, privind separarea de familii a persoanelor cu vârsta peste 65 de ani, au fost intens contestate.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Adrian Streinu Cercel este de aproape 20 de ani directorul Institului Matei Balș, profesor universitar, a fost într-o perioadă chiar ministru al Sănătății.

Cea mai recentă declarație de avere a lui Adrian Streinu-Cercel, de pe site-ul institutului, completată în mai 2019, arată că într-un an calendaristic, medicul care conduce Institutul Matei Balș, predă la Facultatea de Medicină și face parte din consiliul experților pentru pandemia de coronavirus a câștigat într-un an calendaristic peste 380.000 de lei din trei salarii și două activități independente (proprietate intelectuală și comerciale).

Citeste si: Alexandru Rafila are o avere colosală! Celebrul microbiolog are venituri de peste 6.000 euro pe lună, este acționar la Transgaz și la o bancă și are trei apartamente, o casă și 5 terenuri!

Tot în declarația de avere, Adrian Streinu Cercel are trecută și averea sa: este vorba despre un apartament în București, cumpărat în 2009, și un autoturism Skoda din 2018. In declarația sa de avere, în dreptul soției nu este trecut nimic.

Citeste si: Poze incendiare cu Raluca Pastramă. Ce i-a fost transmis lui Pepe - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Elevii vor reveni curând la școală! Vor purta mască în clasă! Reglementări noi pentru cursurile online

Adrian Streinu Cercel are două fiice, ambele doctor la Institutul Matei Balș

Deși, în interviurile mai vechi, cunoscutul doctor vorbea despre familia sa, despre soția sa, Gabriela, profesoară de matematică, autoare de manual de liceu, și despre cele două fete ale lor, Anca și Oana, acum ambele doctor la Institul Matei Balș.

În urmă cu câțiva ani, Gabriela Streinu Cercel a fost consilier la Ministerul Educației, iar în această calitate a trebuit să depună declarația de avere. În acea perioadă, Adrian Streinu Cercel era soțul acesteia, și figura în declarația sa de avere, care era mult mai stufoasă decât cea prezentă a directorului de la Matei Balș.

Citeste si: Primele teste clinice ale unui vaccin împotriva noului coronavirus în Germania

Mai exact, conform declarație de avere a Gabrielei Streinu Cercel, la rubrica terenuri erau trecute mai multe: unul în Ilfov, de 7,5 ha, și două în Vâlcea, unul de 1.461 mp cumpărat în 2000 și altul de 5.800 mp dobândit prin donație în 2005.

Și rubrica privind casele era plină: 5 apartamente în București, în diverse sectoare (unele cumpărate, altele moștenite), o casă în București sectorul 2 și o casă de vacanță în Vâlcea.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Ce magazine au vândut măști neconforme? Nu mai cumpărați de aici! ANPC a publicat lista

S-a făcut de râs în întreaga țară! Vedeta care a apărut beată mangă la Pro Tv: „Părea o femeie liniștită, normală…”

Numărul deceselor din România continuă să crească. Veste proastă pentru români

Medicul care a murit din cauza Covid-19 fusese testat de două ori în luna martie şi rezultatele au fost negative

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies