Adevărul despre băiețelul cu nanism care a impresionat internetul și a primit ajutorul oamenilor: "A mințit! Are de fapt 18 ani"

O înregistrare cu un băiețel pe nume Quade Bayles despre care s-a spus că ar avea 9 ani a devenit virală săptămâna aceasta.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Quade Bayles


In articol:

O înregistrare cu un băiețel pe nume Quade Bayles despre care s-a spus că ar avea 9 ani a devenit virală săptămâna aceasta. În imagini, copilul născut cu nanism se află în mașină, cu ochii în lacrimi, după ce copiii de la școală au râs de el.

Citeste si: Toata lumea se intreaba cine e piticul asta! Un intepret care sufera de nanism a isterizat Romania!

"Dă-mi o frânghie! Vreau să mă sinucid!", sunt cuvintele care au cutremurat pe toată lumea.
Totuși, în urmă cu câteva ore, o serie de fotografii care nu îi fac deloc cinste personajului nostru s-au răspândit în mediul virtual.

Quade Bayles

Se pare că băiețelul pe nume Quaden ar fi deja major și, fiindcă afecțiunea de care suferă nu îi arată vârsta reală, multă lume ar fi picat în capcană.
Tânărul în vârstă de 18 ani s-ar fi folosit de această poveste pentru a primi ajutor și sprijin din partea oamenilor. Iar complicii săi sunt niște prieteni din grupul lui.
O serie de fotografii de pe contul lui de instagram @quadoss_ îi trădează vârsta reală. Unele poze de la aniversarea lui de 18 ani, se pare că au fost șterse de pe instagram, însă câțiva utilizatori au reușit să le salveze la timp.

Quade Bayles

Actorii de la Hollywood, impresionați și ei de povestea lui

Înregistrarea cu Quaden Bayles a devenit extrem de populară pe rețelele de socializare.

Mai multe asociații i-au sărit în ajutor și și-au arătat sprijinul, iar el a devenit simbolul unei noi campanii anti bullying.
Actorul australian se numără printre cei care și-au arătat susținerea pentru el. "Ești mai puternic decât știi, prietene", este mesajul pe care l-a transmis actorul.

Mai mult, pe o pagină deschisă pe platforma GoFundMe, deschisă de comediantul Brad Williams, care suferă și el de nanism, oamenii au donat mai mult de 140.000 de dolari americani pentru Quaden.
Ei au pornit această strângere de fonduri din dorința de a-l trimite pe băiatul din Australia la Disneyland în California.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate