Adevarul despre boala Oanei Zavoranu! Daniela Safta, medic ORL: "A fost diagnosticata cu o migrena, nici macar timpanul nu il are perforat"

Oana Zavoranu a produs multa valva zilele trecute atunci cand a fost luata de acasa cu ambulanta, dusa la spital cu suspiciune de meningita si internata la sectia de Terapie Intensive a Spitalului Elias.

Distribuie pe:

 

fara descriere

Apoi s-a spus ca vedeta TV ar avea timpanul perforat si ca ar necesita o interventie chirurgicala de urgenta.

Cu toate acestea, Directorul medical al Spitalului Elias, medicul specialist ORL Daniela Safta, a spus pentru ziarul Ring ca totul este o mare minciuna: "Oana Zavoranu a produs mai multa valva in spital. S-a prezentat la camera de garda si a fost diagnosticata cu o migrena, nici macar timpanul nu il are perforat. I s-a dat o reteta si trebuie sa mai faca niste investigatii pe care nu stiu daca le-a facut sau nu. Nu a fost internata in spital... pentru o durere de cap nu internam oamenii. Sa fim seriosi, lucrez de 33 de ani la ORL si am intalnit doar doua cazuri de meningita acuta. Totul este o minciuna!".

Marioara Zavoranu a continuat insa sa-si sustina fata, fiind invitata la Acces Direct: "Am vorbit cu ea foarte putin, pentru ca e cuplata la aparate, nu are voie sa vorbeasca. A inceput cu o raceala si o durere de cap. Ieri-seara i-a venit cu lesin, s-a speriat. I se tot fac investigatii si urmeaza sa mearga la tomograf. Se pare ca nu e chiar meningita, dar e aproape."

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate