Adevărul despre Cătălin Moroșanu! Nici nu se poate gândi la o luptă cu Daniel Ghiță din cauza unui show TV

Participarea la show-ul ”Ferma” este, pentru Cătălin Moroșanu, un risc uriaș pentru luptătorul de categorie grea, motivele fiind legate de foamea pe care a înnduirat-o de-a lungul filmărilor care durează de câteva luni bune.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai mult decât atât, la ora actuală, ne-au dezvăluit sursele noastre, Cătălin Moroșanu abia se mai încadrează în categoria de greutate la ”grei” și are enorm de mult de recuperat pentru a reintra la categoria ”foarte grea”, cea la care a luptat, până acum, luptătorul de la ”Ferma”.

Citeste si: Ioana Filimon, prima reacție după ce a fost pălmuită de Cătălin Moroșanu: „M-am simțit rău...”

Citeste si: Florin Pastramă, momente incendiare cu Brigitte Năstase: „Vrei să mă mulgi?”

Citeste si: Cătălin Moroșanu, dezvăluiri neașteptate la Fermă, despre soția lui! Nu s-a mai putut abține: „Vă dați seama?”

Astfel, deși toată lumea a remarcat că Moroșanu este mult mai slab decât în momentul în care a ajuns la ”Ferma”, purtătorul lui de cuvânt ne-a dezvăluit, cu exactitate, care este greutatea lui Cătălin în acest moment. ”Cătălin Moroșanu are 93 de kilograme acum, cu 17 kilograme mai puțin decât în luna decembrie, atunci când au început filmările”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, acesta. Iar un asemenea lucru înseamnă că, pe lângă kilogramele pierdute, Cătălin Moroșanu, pentru a reveni în ring, va avea nevoie de o dietă cât se poate de bine făcută pentru a se recupera, atât ca și număr de kilograme, cât și ca mineralizare și refacerea musculaturii, mult scăzute după reality-show-ul ”Ferma”.

fara descriere

Traiul greu îndurat în sălbăticie și-a pus amprenta asupra vedetei."E foarte dificil aici, muncă multă, mâncare puțină și nervi cât cuprinde. Nu are cum să nu te afecteze, căci nu ești de piatră. O să ajung de nerecunoscut dacă mai rămân în competiție", le dezvăluia bărbatul colegilor din format într-un moment de sinceritate.

 

Cătălin Moroșanu este așteptat, în ring, de Daniel Ghiță

 Plecat la reality-show-ul ”Ferma”, Cătălin Moroșanu este atacat de Daniel Ghiță din cauza faptului că vedeta reality-show-urilor refuză lupta cu ”Samuraiul Sălbatic”. ”Când am spus adevărul şi am demascat luptele lui Morosanu, cu adversari inferiori şi planul de a distruge kickboxul românesc, pentru un show ieftin, de a face bani, am fost atacat şi înjurat, ca sunt invidios,frustrat, etc. (…) Ce politician corect poţi să fii tu când îţi baţi joc de popor, prin sport? Pentru nişte amărâţi de bani? Prostim lumea pe banii lor ? Este penibil să îţi bati joc de sport, pentru care eu am făcut sacrificii inumane şi am devenit cunoscut, pe plan mondial, prin performanţă! Sunt cu ochii pe voi şi am să vă spun adevărul în faţă! Fără perdea şi nu am să vă las să murdăriţi acest sport, niciodată!”, a spus Daniel Ghiţă care, la fiecare postare a sa pe conturile de socializare îi cere lui Cătălin Moroșanu ora și data luptei dintre ei doi. Cu toate acestea, având în vedere situația lui Cătălin Moroșanu, kilogramele pierdute și lipsa antrenamentelor de-a lungul a mai mulștor luni, este foarte puțin probabil să asistăm la o luptă între cei doi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate