Adevărul despre despărțirea lui Ricardo de Raluca. Hamude a aruncat bomba: "A prins-o cu..."

Ricardo și Raluca s-au despărțit de Paște, dar s-au împăcat la scurt timp. S-a vehiculat în acea perioadă că el ar fi decis să îi dea papucii după ce a prins-o că trimitea poze goală altor bărbați.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

În vlogul lui, Hamude a povestit exact ce s-a întâmplat între Raluca și Ricardo și de ce au ajuns atunci să se despartă.

Ricardo a prins-o pe Raluca în compania fostului ei iubit. Supărat că a fost înșelat, concurentul de la Puterea Dragostei ar fi făcut publice poze intime cu Raluca.

Puterea Dragostei. Adevărul despre despărțirea lui Ricardo de Raluca. Hamude a aruncat bomba

Iată ce declarații a făcut Hamude:

fara descriere

Am urmărit o parte din emisiune. Mi s-a părut cam urât să vorbești despre oamenii care nu sunt de față și care nu pot da o replică. A fost aiurea azi. S-a vorbit despre faptul că eu i-aș fi furat lui ricardo din telefon pozele. Bun! Să presupunem că i le-aș fi furat. De ce nu le-am postat până acum? Puteam să le postez atunci când el a făcut strategie ca să mă dea afară din casă. Puteam să le postez atunci când el a vorbit foarte urât despre mine. de ce pozele astea au apărut abia după ce el s-a despărțit, s-a certat cu Raluca? Pentru că a prins-o cu fostul ei.

E mult prea clar că joacă un joc ca să stea cât mai mult în emisiune împreună. Raluca a inventat că sunt agitați pentru că Ricardo va pleca în America peste două săptămâni. Ricardo, pleci în America pentru a fi mascotă!

Am fost și eu prin lume, am avut joburi. Tu te agiți prea tare pentru că pleci în America pentru a fi mascotă, să te îmbraci în maimuțoi, să te strâmbi. De-aia te agiți atât? Asta e grija ei? Că pleci să fii mascota Americii. Mai și spui că te duci în LA și o să te duci la petreceri private! Păi tu te duci să fii mascotă în America și visezi la party-uri private?! Cine te crezi? The Rock? Vin Diesel? Eu zic să revii cu picioarele pe pământ. Hai să urmărim să vedem dacă el chiar pleacă.

Provocare: dacă Ricardo pleacă, eu o să fac un vlog în care o să vă dau voie să fac o provocare și eu o s-o fac. DAcă nu, asta înseamnă că ne mint pe față. Ei joacă un rol pentru a putea rămâne cât mai mult în emisiune. E ok, dar nu te lega de mine! Fii un bărbat asumat, răspunde pentru ce faci tu! Tu ai postat pozele astea pentru că ai prins-o cu fostul ei pe Raluca și nu te mai gândeai că o să te împaci cu ea!

Puterea Dragostei: Hamude, amenințat de fratele lui Alex Zănoagă?

fara descriere

Hamude a dat de înțeles că ar fi fost amenințat de George, fratele lui Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei. În vlogul lui, fostul concurent din emisiunea prezentată de Andreea Mantea la Kanal D a promis că va face un episod special în care va dezvălui tot ce s-a întâmplat.

fara descriere

"Sunt important pentru ei dacă se vorbește despre mine. Și Simina vorbește mult. O să discut eu și despre ea. Despre cum și-a rugat ea fanii să-mi închidă mie contul de Instagram. Am primit mesaj de la fratele lui Alex. O să fac un vlog special despre asta", a declarat Hamude.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate