Adevărul despre divorţul Ioanei Ginghină de Alexandru Papadopol! Dezvăluirea care schimbă tot ce se ştia

Adevărul despre divorţul Ioanei Ginghină de Alexandru Papadopol! Dezvăluirea care schimbă tot ce se ştia până acum despre ce s-a întâmplat între ei

Distribuie pe:

Autor: R.L.

S-a aflat abia acum adevărul despre divorţul Ioanei Ginghină de soţul ei, actorul Alexandru Papadopol.

S-au scris multe în presă despre despărţirea Ioanei Ginghină de Alexandru Papadopol după 12 ani de căsnicie, dar abia acum s-a aflat că el a fost cel care a cerut divorţul.

Adevărul despre divorţul Ioanei Ginghină de Alexandru Papadopol! Dezvăluirea care schimbă tot ce se ştia

Papadopol s-a mutat de acasă înainte de Crăciun şi, în ciuda eforturilor soţiei lui de a salva mariajul, actorul a rămas de neclintit.

„El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa. Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari… … El a cerut divorţul, nu ea, iar Ioana îi va face pe plac doar pentru a avea linişte să-şi crească fetiţa. A contactat un mediator şi se vor întâlni în următoarele zile la notar, unde speră să ajungă în mod civilizat la o înţelegere. Comunică doar prin avocaţi în prezent şi nimeni nu vrea să se ajungă la partaj şi custodie prin tribunal. Ei nu au stabilit cum îşi împart bunurile comune pentru că el nu îi mai vorbeşte…”, au declarat surse apropiate cuplului pentru click.ro.

Citeste si: "Regele heroinei" a fost arestat! E incredibil cu câte kilograme de droguri l-au găsit polițiștii

Citeste si: Bogdan Mocanu și Jador, gest șocant în metrou: „Hai, că vă place”

Citeste si: Soția lui Mihai Constantinescu, apel către toți fanii artistului: „Să ne rugăm...”

 

Săptămâna viitoare, Ioana Ginghină şi Papi vor divorţa la notar. Se pare că actorul vrea să îi lase, la partaj, fiicei lui partea lui din vila în care a locuit până anul trecut cu soţia şi fetiţa lor.

„Alexandru și Ioana trebuie să se pună de acord asupra pensiei alimentare, a programului de vizitare al fiicei lor și asupra împărțirii bunurilor etc. S-ar putea să se vadă zilele astea, ca să discute despre pretențiile pe care le are fiecare, dar la fel de bine s-ar putea ca lucrurile să se tranșeze în fața notarului. Papi se gândește să îi lase Ruxandrei partea lui din vilă, pentru ca Ioana și fetița să poată locui în continuare acolo. Din câte știu, custodia va fi comună, oricum el își dorește să petreacă mai mult timp cu fiica sa și se bazează și pe ajutorul bunicilor, adică al părinților lui. Rămâne de văzut cum se vor înțelege în privința divorțului, dar important e că amândoi se gândesc la binele copilului”, au mai spus prieteni ai cuplului pentru libertatea.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: