Adevărul despre ”drogul” luat de Margherita! Ce a vrut să spună fiica Clejanilor când a anunțat: ”Mă injectez cu...”

”Margherita de la Clejani se injectează cu verzișori”! Tânăra a vrut să fie ironică și i-a ieșit pe dos.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Margherita de la Clejani a recunoscut ce consumă. Nu este un drog ci e vorba de ”verzișori” – cam așa a sunat o informație care a devenit virală, ieri, după o postare a cântăreței. Totul în contextul în care fiica Clejanilor a ajuns să trăiască un coșmar din cauza unui banal accident de circulație. Ce-i drept, unul în care controlul antidoping a ieșit pozitiv.

Totuși, care e treaba cu Margherita care se injectează cu ”verzișori”? Totul a început de la următoarea afirmație postată de Margherita din Clejani pe o platformă de soicalizare.

Adevărul despre ”drogul” Margheritei! Cine a scris versurile?

”Am o minte genială. No stress. Și nu am nevoie de droguri, pentru că eu sunt drogul și mă injectez cu verzișori. Ăsta e antidotul”. Postarea a devenit virală, toată lumea considerând că este vorba de o nouă postare în care Margherita îi ironizează pe cei care o fac ”drogată” în mediul online.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Lucrurile nu stau însă chiar așa. În realitate, Margherita a folosit în postarea ei câteva versuri ale piesei ”Pala Mande”, semnată Azteca feat. Ian. E vorba de o piesă care a stat câteva săptămâni pe primele locuri în trendingul românesc, extrem de apreciată de fanii genului trap, la mare modă în rândul tinerilor. Melodia are 7,5 milioane de viuzalizări pe Youtube.

Citeste si: Previziunea care a șocat-o pe Margherita de la Clejani: „Nu mai ai mult de trăit!” Când a primit vedeta un asemenea ”verdict”

Citeste si: Margherita de la Clejani mai porneste un scandal! A recunoscut ce consuma: "Ma injectez cu..."

Citeste si: Margherita de la Clejani a comis-o din nou! Dosar penal pe loc

Adevărul despre ”drogul” Margheritei! Legătura cu muzica trap

Cum a ajuns Margherita să citeze versuri dintr-o piesă trap? Ei bine, în ultima perioadă, fiica Clejanilor a fost cucerită cu totul de acest stil, mult mai specific tinerilor de vârsta ei decât genul folocloric-lăutăresc. Iubitul Margheritei, celebrul Theodor, este membru al unei trupe trap – Nordwului, iar piesa la care lucrează Margherita, ”Elicopter”, este tot trap.

Muzica trap are rădăcini în Statele Unite iar denumirea provine dintr-o expresie ”de cartier”. În engleză, trap înseamnă ”capcană” și semnifică, în limbajul bandelor de cartier, ”locul în care se răspândesc droguri”.   

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Margherita de la Clejani este lesbiană? Mama ei a sărit ca arsă: „E așa pocită ca să aibă relații cu femei?"

Fulgy de la Clejani a fost sedus de Daniela Crudu când avea doar 13 ani: “Mie îmi place de Cruduţa şi aş vrea să-i pun mâna pe... măcar o dată”

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Probleme de sănătate pentru Ioniță și Viorica de la Clejani, din cauza scandalului în care este implicată Margherita: "Veștile nu sunt îmbucurătoare"

Drama trăită de iubitul Margheritei în copilărie l-a dus pe calea drogurilor. La doar 12 ani și-a văzut tatăl cum moare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies