Adevărul despre eșecul transferului lui Mario Iorgulescu la clinica din Italia

S-a aflat care este adevărul despre eșecul transferului lui Mario Iorgulescu la clinica din Italia!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Mario Iorgulescu se află încă internat în stare gravă în Spitalul Elias din Capitală. Tânărul care a provocat un accident tragic pe Șoseaua Chitilei se află în comă, iar medicii au fost nevoiți să îl conecteze la aparate, după ce organele au început să îi cedeze.

Mario Iorgulescu ar fi trebuit să fie transferat la o clinică din străinătate și transportat cu o aeronavă medicală. De fapt, adevărul despre eșecul transferului tânărului de 24 de ani constă în faptul că medicii au recunoscut că sunt nepregătiți pentru starea în care se află pacientul.

Sursele spus că aeronava medicală nu era dotată corespunzător efectuării acestui transfer în condiții de siguranță. De asemenea, aeronava medicală nu dispunea de aparatura necesare de care Mario Iorgulescu avea nevoie pentru ca starea lui să nu se înrăutățească în timpul zborului.

Când medicii de la Spitalul Elias din Capitală au verificat condițiile în care pacientul va fi deplasat, aceștia au refuzat predarea pacientului Mario Iorgulescu, motivând că viața lui Mario va fi pusă în pericol.

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Medicii au încercat transferul lui Mario Iorgulescu la o clinică din Italia, însă tânărul a rămas la Spitalul Elias! Recomandarea medicilor

Citeste si: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Ce le-a spus părinților lui despre accident

Știrea inițială: Mario Iorgulescu ar fi fost mutat noaptea trecută la o clinică din Italia

Au apărut zvonuri că Mario Iorgulescu nu ar fi în stare gravă, ci doar că părinții încearcă să-l țină la adăpost. Mai ales, că au existat mai multe informații că rude și prieteni de-ai lui Dany Vicol, tânărul ucis în accidentul produs de fiul șefului LPF, vor să răzbune moartea acestuia.

WOWbiz.ro a aflat, în exclusivitate, o informație-bombă: Mario Iorgulescu a fost transferat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o clinică din Italia. Surse din anturajul grupului de prieteni apropiați fiului LPF ne-au informat că familia a făcut toate demersurile pentru ca Mario să ajungă la una dintre cele mai mari clinici din peninsulă, în disperarea de a-i salva viața. Prietenii lui Iorgulescu jr ne-au explicat că "fratele lor" va fi preluat de o echipă de medici italieni sosită special în România pentru a-l prelua pe Mario și a-l duce în siguranță la clinica italieneasca. Se pare că, data fiind starea gravă a pacientului, transferul se va face cu un avion specializat și dotat cu necesarul acordarii asistenței medicale speciale în cazul pacienților greu transportabili.

Citeste si: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă! Fiul șefului LPF a vorbit cu părinții săi! Nu știe că a omorât un om

fara descriere

Mario Iorgulescu era băut și drogat în momentul în care a produs accidentul în urma căruia a murit un tânăr

Potrivit medicilor legiști, Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a ieșit pozitiv la testul de cocaină. În plus, el avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare. Potrivit datelor de la Institutul Național de Medicină Legală, Mario Iorgulescu a ieşit pozitiv la testul privind consumul de cocaină, afirmă legiştii. De asemena, Mario Iorgulescu consumase și alcool înainte de a se urca la volanul mașinii și avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare - ceea ar însemna că ar fi putut avea 2,20 g/l alcool pur în sânge în momentul accidentului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate