Adevarul despre femeia de serviciu care a cantat opera si a “dat-o pe spate” pe Andra! Paula Rad a urcat pe scena in pantaloni scurti, desi stie cum sa se imbrace la un spectacol. O avem cantand in diverse concerte | VIDEO

Paula Rad o tanara din Zalau, care acum locuieste in Cluj Napoca, a facut senzatie intr-o emisiune de talente. Ea a venit pe scena imbracata in pantaloni scurti si, cand toata lumea se astepta sa se faca de ras, ea a cantat o arie de opera.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereInterpretarea ei i-a lasat fara grai pe jurati, care au aflat si povestea tinerei chiar de la aceasta: lucreaza ca femeie de serviciu pentru ca nu s-a putut angaja la Opera, desi a terminat Conservatorul si are 11 ani de canto.

fara descriere

Desi atat juratii cat si prezentatorii s-au aratat indignati de faptul ca tanara atat de talentata nu a fost angajata la Opera, specialistii sunt de alta parere. De altfel, intr-o declaratie data pentru actualdecluj.ro, directorul Operei Nationale din Cluj spune nu numai ca Paula Rad nu a fost la nici un concurs organizat de institutie, dar si ca interpretarea ei de la TV lasa de dorit.

  “E vocea interesanta, poate fi luata in considerare pentru cor intr-o institutie unde au posturi vacante si nevoie de soprane in ansamblul coral. A cantat o arie pe care o canta toate fetitele care au admitere in anul 1 la Conservator. A fost falsuta si pe langa toate cele a si “colaborat” cu compozitorul, aducandu-si aportul muzical, acolo unde a gresit. O astfel de greseala intr-o arie atat de simpla, care este “fluierata” de toata lumea denota faptul ca pregatirea muzicala a domnisoarei lasa de dorit. Insa parerea noastra nu conteaza  atata timp cat cei avizati precum “juratii” spun ca e extraordinara. Astept o cerere oficiala din partea ei prin care isi exprima dorinta pentru a fi ascultata”, a spus Florin Estefan, directorul Operei Nationale din Cluj.fara descriere

De altfel, pana si tinuta purtata pe scena de Paula Rad ridica semne de intrebare pentru o artista care stie cum sa se prezinte la spectacole. Pentru ca desi nu este artista la Opera, Paula Rad a avut in ultima perioada mai multe spectacole in Cluj, acolo unde s-a prezentat eleganta, coafata si aranjata, asa cum apare un artsit care-si respecta publicul.

Faptul ca povestea Paulei a impresionat, nu doar vocea, este confirmata si de faptul ca pana acum, tanara si-a incercat norocul la concursuri de talente, dar fara succes, fara sa treaca de preselectii. Unele participari sunt confirmate chiar de ea. "Am mai fost de doua ori, cred ca greseala mea a fost ca am mers si am cantat muzica usoara, nu opera. Eu m-am specializat pe opera. A treia data a fost cu noroc", a spus Paula.fara descriere

Paula a participat nu doar la respectiva emisiune de talente, ci si la alte concursuri, unele chiar in Cluj. La Music Romania, concurs de voci organizat in Cluj, tanara nu a reusit sa obtina decat …un vot, cu interpretarea celebrei melodii “I will always love you” a lui Whitney Houston. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate