Adevărul despre împacarea de la Istanbul dintre Bianca şi Alex Bodi! Ce s-a întâmplat între cei doi la cinele de lux şi în timpul plimbărilor romantice

Bianca Drăguşanu a lăsat garda jos în privinţa lui Alex Bodi!

Autor: Cornelia Ionescu

După o despărţire cu scântei, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi par acum să formeze din nou un cuplu! Cearta dură pe care au avut-o de Crăciun şi poveştile care au urmat, cu o femeie în peisaj şi alte cuvinte grele spuse de apropiaţi, sunt date uitării, astfel că, în acest moment, cei doi sunt împreună la Istanbul!

Surse din preajma protagoniştilor au dezvăluit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că Bianca şi Alex au venit, initial, separate în Turcia. (intră să vezi imagini cu Bianca şi Alex Bodi la Istanbul)

”Ea are o afacere deschisă în oraş, în timp ce el avea câteva întâlniri importante în zonă. Să fie coinicidenţa atât de mare? Ei bine, nici nu ştim ce să nu credem! Cert este că soarta a făcut însă ca ei să se întâlnească, iar astrele au ”lucrat” intens pentru o împăcare. Deocamdată, vorbim de tatonări şi "negocieri" la Istanbul, vom vedea ce va urma”, au dezvăluit apropiaţii pentru WOWbiz.ro!

Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Alex Bodi la Istanbul? De ce diva evită să facă pasul decisiv

Adevărul este că, în cele patru zile în care au stat în Istanbul, cuplul s-a distrat în câteva cluburi de fiţe şi cafenele selecte, dar punctul forte al deplasării l-a reprezentat cazarea la un fost palat otoman transformat într-un hotel de cinci stele. Este vorba despre “Ciragan Palace Kempinski Istanbul”, aflat chiar pe malul Bosforului, unde Alex Bodi a răsfăţat-o pe Bianca ca pe o regină.

Cei doi au stat în apartamentul prezidenţial, al cărui preţul este de 1.500 euro pe noapte, iar luxul este la el acasă. De altfel, încântată de privelişte, Bianca s-a şi pozat pe balconul apartamentului, bucurându-se din plin de panorama Bosforului.

După o asemenea vacanţă, să tragem concluzia că Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Alex Bodi la Istanbul?! ”El încearcă să îi reintre în graţii frumoasei femei.

Tentativele de revenire la vechea poveste de iubire demonstrează că despărţirea de Crăciun a fost una cu cântec. Ce s-a întâmplat atunci, la munte, nu ştim cu certitudine, dar Bianca l-a determinat pe Alex să se comporte două săptămâni total diferit de ceea ce simţea! Pare totuşi că ”true love”(n.r. dragostea adevărată) este între ei, altfel, bărbatul nu o mai răsfaţa într-un sejur în Turcia, nu o mai ducea la mese romantice şi apoi nu îşi mai posta nici imagini concludente. De partea cealaltă, ea se abţine să comenteze despre reconciliere, iar faptul că încă nu prezintă imagini cu el, înseamnă că este indecisă”, au spus apropiaţii pentru WOWbiz.ro!
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Surpriză! Avem imaginile care demonstrează că Bianca Drăgusanu se comportă deja ca soţia lui Alex Bodi! Ce a făcut vedeta de i-a impresionat pe toţi VIDEO EXCLUSIV

Bianca Drăguşanu, prima declaraţie despre împăcarea cu Alex Bodi

Bianca Drăguşanu, la Exatlon? Vedeta spune dacă o vei vedea sau nu în scurt timp în Republica Dominicană. "Să fii un superom"

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Anunț pentru toți cei care s-au vaccinat cu Pfizer! Abia acum s-a aflat adevărul despre vaccin

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

3000 de rachete lansate către Israel. „Hamas desfășoară un atac intens”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies