Adevărul despre mesajele amoroase trimise de Simina lui None! Deea face lumină și spune de la ce a pornit totul la Puterea dragostei EXCLUSIV

La două luni de la mesajele scrise între Simina și None, o fostă concurentă povestește ce s-a întâmplat cu adevărat!

Distribuie pe:

Autor: C.I.

În urmă cu două luni, None arunca bomba la Puterea dragostei! La scurt timp de la ieșirea din show, bărbatul a mărturisit că Simina ar fi avut câteva discuții secrete, cu tentă amoroasă.

Poate din acest motiv, None le-a spus în premieră reporterilor WOWbiz.ro, că și ea îl atrăgea la momentul respectiv. ”Aș reveni în casă pentru Simina. Să o cunosc, să văd dacă poate să fie ceva între noi. Ea mi-a dat mesaj și mi-a spus că îi e dor de mine. Mi-a spus că dorește să mă reîntorc pentru ea. Simina ar fi motivul pentru care m-aș întoarce la Puterea Dragostei. Ea a păstrat distanță față de toți băieții. Mi-a spus că se simțea ciudat din cauza lui Jador. Am apucat să vorbesc cu ea câte ceva, să-i pun câteva întrebări, să aflu câte ceva despre ea, și mi-a plăcut ce mi-a răspuns”, a mărturisit Mădălin None, care a mai specificat și faptul că bruneta i-a trimis și un pupic virtual.

Citeste si: Vladimir Drăghia şi-a vândut limuzina! Vezi câţi bani a cerut! FOTO

Citeste si: Soţul Andreei Tonciu, crize groaznice de gelozie: "Certuri fantastice" - Mama ei spune adevărul despre căsnicia lor cu năbădăi

Citeste si: A fost la spital la Mihai Constantinescu şi s-a cutremurat: "O mână de oase şi piele! Nu l-am mai recunoscut"

Simina i-a trimis mesaje amoroase lui None la Puterea Dragostei! ”Trecea prin niște clipe mai puțin drăguțe cu Jador”

Simina nu a infirmat atunci spusele lui None, în ciuda faptului că informațiile apărute i-au stârnit furia lui Jador, și chiar i-a zis, sincer, bărbatului ce crede.”Am zis ce am simțit, am făcut tot ce am simțit, de la început până la sfârșit! Când ți-am zis ție ce ți-am zis (n.r. None), așa am simțit în momentul acela. Am încercat să cunosc și să mă apropii de unii concurenți, dar când m-a deranjat ceva, am renunțat. Atât”, a conchis bruneta într-un ultim mesaj vocal destinat lui None.

Totuși, acum, una dintre prietenele brunetei din Timișoara a ținut să facă lumină în acest caz. Simina i-a trimis mesaje amoroase lui None la Puterea Dragostei, însă a avut un alt motiv. ”Acele mesaje erau cu tentă prietenească, și nu cu interpretare. Vă spun eu cum a stat situația. Ideea era că None s-a referit la un sărut din gala, pe care urma să îl acorde Siminei sau invers, nu are relevanță, și ea nu a făcut-o. Apoi, Simina i-a zis, sub formă de glumă, ceva de genul …”promit că dacă te întorci în casă, o să te pup”. În concluzie, mesajele porneau de la o întâmplare. În aceea perioadă, eu chiar eram lângă Simina și ea trecea prin niște clipe mai puțin drăguțe cu Jador, se certau frecvent. Atunci când s-a făcut schimbul de cuvinte cu None, cred că Simina era chiar despărțită de manelist, sau erau în pauze, așa cum le considerau sau le spuneau ei. Ulterior, ea și-a dat seama că nu mai poate avea încredere nici în None, și a fost mai bine așa! Nu am văzut niciodată mai mult decât o amiciție între ei, mai mult, l-a considerat mai mult un prieten decât un iubit, drept dovadă a fost atrasă de Alex Zănoagă”, a declarat Deea, în exclusivitate, într-un live pe WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P