Vedete

Adevarul despre mesajele trimise de Tristan Tate fostei iubite! Cand au luat legatura cei doi si ce a spus Bianca

Prietenii lui Tristan au dezvaluit cand a avut loc de fapt schimbul de cuvinte intre englez si cea care i-a fost partenera de viata!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Bianca Dragusanu si Tristan Tate formeaza din nou un cuplu, iar acest lucru pare sa le deranjeze pe fostele partenere de viata ale englezului! Daca toate au crezut ca idila cu superba blondina s-a sfarsit si, poate, le vine si lor iarasi randul, ei bine, acum, ca “porumbeii” au fost intr-o vacanta secreta la Cannes, au incercat sa ii desparta.

Strategia uneia dintre femei a fost simpla! In mod total “intamplator” a lasat sa apara in presa cateva mesaje intre ea si Tate, tocmai pentru ca Bianca sa se supere probabil si sa renunte la afacerist!

Tristan Tate, dezvaluiri surprinzatoare despre conversatia cu fosta iubita! “Mesajele aparute in presa sunt de anul trecut!!! 

Planul insa nu a dat roade, deoarece barbatul a iesit imediat la atac. "Eu si Bianca suntem impreuna, dar nu imi place publicitatea. Incerc sa fiu si mai privat cu viata mea, asa ca totul pare a fi un mister. Ne-am distrat la Cannes. Bianca nu a fost acolo sa il vada pe Philipp Plein", a spus milionarul, care, apoi, a facut public si un alt schimb de mesaje pe care l-a avut cu fosta iubita. (care este adevaratul motiv pentru care Bianca Dragusanu si Tristan Tate se cearta)

"Tristan: Aceste screenshot-uri sunt converatia noastra de acum 30 de minute.
Fosta iubita: Nu stiu despre ce vorbesti.

Tristan: Vorbesti toata ziua despre mine si nu stii cine sunt?
Fosta iubita: Nu am timp sa vorbesc. Vorbesc doar cu familia mea.
Tristan: Am avut o singura fosta iubita adevarata si aceea nu ai fost tu"
este schimbul de mesaje cu fosta iubita pe care Tristan l-a facut public.

Tristan Tate, dezvaluiri surprinzatoare despre conversatia cu fosta iubita! Pe de alta parte, surse din preajma cuplului sustin si ele spusele englezului! “Mesajele aparute in presa sunt de anul trecut!!! Va dati seama! Este incredibil ce se intampla, pana unde se poate ajunge! In fine, dar daca femeia a vrut sa actioneze asa…e treaba ei! Asta este viata! Tristan, totusi, i le-a aratat Biancai imediat si i-a spus adevarul. Ea a inteles, ba chiar s-a amuzat si, acum, sunt OK impreuna”, au dezvaluit persoane apropuate celor doi!

Galerie foto