Adevărul despre moartea Lilianei de la "Mireasă pentru fiul meu". Fanii trebuie să ştie ce s-a întâmplat de fapt

Anunţul despre moartea Lilianei i-a speriat pe toţi admiratorii ei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Fanii show-ului „Mireasă pentru fiul meu” au fost şocaţi să afle că Liliana, una dintre cele mai îndrăgite concurente, a murit după o luptă cu o boală necruţătoare. Persoana care a făcut anunţul a spus că este chiar Georgiana, sora fostei concurente, şi a ţinut să evidenţieze că tânăra a lăsat în urma un copil de nici măcar un an. 
 
Se pare, însă, că informaţia despre moartea Lilianei este neadevarată şi cea care a făcut teribilul anunţ nu era sora ei. Contul de pe care a fost publicat mesajul este unul fals şi totul a fost o glumă proastă. Fosta concurentă din show-ul matrimonial a publicat recent o imagine cu iubitul ei alaturi de copilul lor, iar Claudiu a publicat şi el o imagine în care cântă la acordeon, semn că nicio tragedie nu s-a abătut asupra familiei lor.
 
Georgiana nu a scris nimic despre moartea surorii ei pe pagina ei de Facebook, ba chiar a urcat ieri o imagine în care apare zâmbind şi a răspuns tuturor mesajelor pe care le-a primit. Aşadar, fanii Lilianei pot sta liniştiţi ştiind că anunţul despre moartea ei a fost doar o glumă proastă făcută de pe un cont fals, caer ulterior a fost şters. 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate