Adevarul despre moartea stilistului Mihai Herlea! Ce a putut sa le spuna prietenilor inainte de a-si incheia socotelile cu viata

Vestea ca hairstylist-ul Mihai Herlea s-a sinucis a intristat multe persoane, iar prietenii si familia tanarului de 37 de ani sunt in stare de soc. Mai mult de atat, unul dintre cei mai buni prieteni a vorbit despre motivele care l-ar fi impins pe Mihai sa-si incheie socotelile cu viata.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

Mai exact,  acesta sustine ca Mihai Gerlea se simtea parasite de prieteni. Mai mult de atat, el ii marturisise ca isi doreste sa se sinucida, dar nu are curajul de a face acest gest extreme.

”Avea ceva ce nu spunea la nimeni. Nici mie care ii eram singurul prieten si avea incredere deplina in mine . Avea o frustrare! Spunea ca nu mai vede sensul vietii si spunea tuturor ca vrea sa moara! Zicea ca nu mai are ce sa faca pe pamant… Era abatut de luni de zile.. Cel putin in ultimele saptamani avea privirea tulbure.. Se tot uita in gol. El era doar in depresie din cauza ca nu mai avea prieteni.. Nu mai intelegea viata dar voia o familie. Isi dorea mult. Nu a lasat nici un bilet. Mihai imi spunea ca vrea sa moara, dar nu are curaj sa se omoare.. Probabil cand a facut-o a avut un moment de curaj si nu a mai apucat sa scrie nimic”, a declarat cel mai bun prieten al lui Mihai Herlea, potrivit oradesibiu.ro.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate