Adevarul despre moartea tatalui lui Tavi Colen! “Era bolnav de inima de multi ani! Ne asteptam sa moara de la o ora la alta!”

Azi, tatal lui Tavi Colen a murit, dupa o lunga suferinta! Cantaretul a fost extrem de afectat, desi se astepta din clipa in clipa ca parintele sau sa se stinga din viata.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere“Tata era bolnav de cativa ani buni! Avea probleme cardiace foarte mari si de aici a inceput tot calvarul! Afectiunile de la inima au dus la bolile la ficat, care, intr-un final, i-au fost fatale! Mai mult, a suferit si un atac cerebral, care l-a pus la pat definit la pat. De doua luni nu s-a mai ridicat in picioare, suferea enorm! De aceea, poate, acum, ca a murit, este mai bine. Nu mai are durerile alea teribile! Noi ne asteptam la aceasta tragedie de la o ora la alta, insa este greu de acceptat ca parintele tau sa nu fie cu tine de acum incolo. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”, a declarat Tavi, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro! (intra sa citesti ce cuvinte incendiare a spus artistul despre un fost coleg de-al lui)


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate