Vedete

Adevarul despre motivul pentru care Ionut “Jaguarul” nu a vrut ca Vladimir Draghia sa-i faca nunta! La cateva saptamani dupa Exatlon, fostul concurent explica totul

Ionut “Jaguarul” a marturisit in Finala Exatlon ca si-ar fi dorit sa castige marele premiu si cei 100.000 de euro pentru a face nunta de vis pe care si-o doreste sotia lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Adevarul despre motivul pentru care Ionut “Jaguarul” nu a vrut ca Vladimir Draghia sa-i faca nunta! La cateva saptamani dupa Exatlon, fostul concurent explica totulicon photo

Ionut Sugacevschi a pierdut finala Exatlon in fata lui Vladimir Draghia. Daca Draghia a declarat ca toti banii din premiu ii va dona unei cauze umanitare, Ionut a spus ca isi dorea sa-si cumpere o casa si sa faca nunta cu Nela, cea care i-a devenit sotie la finalul anului trecut.

Imediat dupa ce a aflat ca el este castigatorul Exatlon, chiar in emisiune, Vladimir Draghia i-a spus lui Ionut ca il va ajuta cu nunta, ca el se va ocupa de toata organizarea evenimentului. Si, desi, atunci in emisiune, Ionut nu a spus nimic, imediat dupa a refuzat oferta venita de la Vladimir Draghia.


Intr-un interviu pentru Click, zilele trecute, Ionut a si marturisit care a fost adevaratul motiv pentru care nu a acceptat ca nunta sa fie platita de Draghia. “Nu i-am acceptat oferta lui Vladimir Draghia, nu accept asa ceva, daca era, imi spunea intre patru ochi. M-am simtit aiurea. Nu stiu daca nunta va avea loc curand, dar anul viitor, cu siguranta”, a spus Ionut Sugacevschi.


Fostul concurent de la Exatlon se afla in aceste zile in tara, dupa ce la scurt timp de la intoarcerea lui din Republica Dominicana, a plecat in Belgia, acolo unde sotia lui lucreaza si unde ar vrea si el sa se stabileasca.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune