Vedete

Adevarul despre motivul pentru care Ionut “Jaguarul” nu a vrut ca Vladimir Draghia sa-i faca nunta! La cateva saptamani dupa Exatlon, fostul concurent explica totul

Ionut “Jaguarul” a marturisit in Finala Exatlon ca si-ar fi dorit sa castige marele premiu si cei 100.000 de euro pentru a face nunta de vis pe care si-o doreste sotia lui.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Ionut Sugacevschi a pierdut finala Exatlon in fata lui Vladimir Draghia. Daca Draghia a declarat ca toti banii din premiu ii va dona unei cauze umanitare, Ionut a spus ca isi dorea sa-si cumpere o casa si sa faca nunta cu Nela, cea care i-a devenit sotie la finalul anului trecut.

Imediat dupa ce a aflat ca el este castigatorul Exatlon, chiar in emisiune, Vladimir Draghia i-a spus lui Ionut ca il va ajuta cu nunta, ca el se va ocupa de toata organizarea evenimentului. Si, desi, atunci in emisiune, Ionut nu a spus nimic, imediat dupa a refuzat oferta venita de la Vladimir Draghia.

Intr-un interviu pentru Click, zilele trecute, Ionut a si marturisit care a fost adevaratul motiv pentru care nu a acceptat ca nunta sa fie platita de Draghia. “Nu i-am acceptat oferta lui Vladimir Draghia, nu accept asa ceva, daca era, imi spunea intre patru ochi. M-am simtit aiurea. Nu stiu daca nunta va avea loc curand, dar anul viitor, cu siguranta”, a spus Ionut Sugacevschi.

Fostul concurent de la Exatlon se afla in aceste zile in tara, dupa ce la scurt timp de la intoarcerea lui din Republica Dominicana, a plecat in Belgia, acolo unde sotia lui lucreaza si unde ar vrea si el sa se stabileasca.

Galerie foto 
Setări confidențialitate