Vedete

Adevărul despre operațiile estetice ale Cruduței! ”Eu sunt cobai”

Daniela Crudu este una dintre cele mai dorite femei din showbizul românesc. În urmă cu o seară a vorbit despre investiția în operațiile estetice!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Frumoasa Cruduța nu se ascunde niciodată și spune, cu sinceritate, lucrurilor pe nume! Nu doar că este foarte apreciată de bărbații din jurul ei, dar a și povestit despre intervențiile estetice pe care le-a făcut în trecut, investiția fiind una despre de mare.

Chiar în urmă cu o seară, la un post TV, Daniela Crudu a mărturisit că este precum un mic ”cobai” când vine vorba despre operațiile estetice.

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei”, disperată fără Adrian: ”Așteptarea trebuie să se termine” | DECLARAȚII EXCLUSIVE

„Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai. (...) Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi. Bine, glumesc, dar chiar există. (...) Investesc în mine, n-am copii, n-am nimic”, a spus Daniela Crudu la un post de televiziune.

Daniela Crudu, frumusețe pe ”muchie de cuțit”! A exagerat cu operațiile

Asistenta tv şi-a dorit nu doar să intre în categoria femeilor „din plastic”, dar a ajuns să exagereze. Mai exact, după implanturile făcute la doar 17 ani, cu acordul scris al tatălui ei, Daniela Crudu a cunoscut celebritatea şi datorită formelor pe care, cu generozitate, le afişa pe unde apuca. Au urmat ani în care vedeta tv a stat departe de cabinetele esteticienilor, dar, la un moment dat, a simţit nevoia să facă, din nou, o schimbare. Şi, dacă la prima intervenţie de implant mamar a vrut doar proteze de silicon de 280 de ml, la următoarea a trecut la 350. Normal, au început imediat să curgă şedinţele foto pentru diverse reviste dedicate adulţilor, iar apariţiile ei la tv au transformat-o într-o adevărată divă. Cu toate acestea, pare-se, în acele momente, Daniela Crudu a ”prins gustul” operaţiilor de înfrumuseţare. Şi, întoarsă de curând de la un reallity-show, Cruduţa a mai intervenit o dată asupra sânilor, noile implanturi făcute fiind simţitor mai mari decât precedentele.

Citeste si: Cătălin Botezatu a făcut o criză de nervi când a auzit că Bianca Drăguşanu ar fi fost bătută de fostul iubit! "Nu ştiu ce naiba se întâmplă!" Designerul e oripilat! EXCLUSIV!

Doar că, între timp, ea nu s-a mulţumit să îşi corecteze doar decolteul. În octombrie 2015, Daniela şi-a micşorat nasul şi a scăpat de guşă şi de bărbia dublă cu ajutorul unei lipoaspiraţii, iar de ceva vreme, Cruduţa merge periodic la medicul estetician pentru a-şi menţine volumul buzelor şi pentru a-şi contura pomeţii. Normal, o dată pe lună, semn că nu mai poate sta departe de cabinetele esteticienilor, îşi injectează acid hialuronic, ea devenind, de ceva vreme, de nerecunoscut.

Galerie foto